NatsuCon 2017 ve znamení zlounů

15:00 | 07.05.2017 starfishzs 0
Letošní pátý ročník letního festivalu japonské popkultury a asijské hudby se uskuteční od 18. do 20. srpna a hlavním tématem budou animovaní záporáci!
Yagami vs Loki
Yagami vs Loki FOTO: Yuffie / natsucon.cz
Koncem léta se každý rok můžeme těšit na festival japonské kultury a asijské hudby NatsuCon, který se letos uskuteční 18. až 20. srpna opět v prostorách VOŠ Kollárova v pražském Karlíně, nedaleko zastávky Křižíkova. Loni jsme se svezli na vlně retro a letos to určitě také bude stát za to, jelikož hlavním tématem festivalu jsou animovaní záporáci, případně antihrdinové. Od února mohou zájemci hlasovat pro jejich nejoblíbenější zápornou postavu, která se dostane do síně slávy.

Detaily programu ještě nejsou zcela známy, ale určitě nás čeká cosplay soutěž, AMV peklo Vol. 4 a plno dalších soutěží a doprovodného programu k tradiční linii přednášek o japonské kultuře, asijské hudbě a dalších zajímavostech jihovýchodní Asie, kterých se jistě budou účastnit také naši redaktoři. Předběžně od 15. května budou spuštěny registrace vstupenek, předprodej bude trvat do 31. července - viz infografika níže. V rámci vstupenek silver a gold bude možné také tradičně získat festivalové tričko, které se letos opravdu povedlo - autorem není nikdo jiný, než "natsuconí" grafička Yuffie.

Novinky ohledně festivalu můžete sledovat na facebookové události akce.




Detail letošního festivalového potisku na tričko

Chystáte se letos na NatsuCon a kdo je váš nejoblíbenější záporák? Podělte se s námi o vaše oblíbence v komentářích.

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9