Krásné dívky v Pekingu venčily kraby

16:06 | 29.07.2014 Mei 4
V pekingském Sanlitun Village se 22. července procházely mladé dívky a na vodítku si místo chundelatých psíků vedly na vycházku, věřte nebo ne, kraby.
Venčení krabů
Venčení krabů FOTO: news.qq.com
Skupinka dívek oblečených v ultra krátkých kraťasech a crop-topech by přitáhla pohled kolemjdoucích už jen díky svému oblečení, ovšem pokud si takové dívky ještě vedou na vodítkách své mazlíčky kraby, pozornosti neujdou už vůbec.
 
Čínská restaurace se inspirovala umělcem, který získal mediální popularitu se svým projektem, v rámci kterého se teenageři procházeli na vodítku se zelím. Pekingská restaurace Pirate King se ho teď snaží kopírovat ke své propagaci, ovšem místo teenagerů a zelí použila krásné mladé dívky, které na vodítku venčí kraby.
 
Tento čin samozřejmě kromě mnoha diváků a mediální pozornosti přitáhl kritiku aktivistů, kteří bojují za práva zvířat. Nejen, že krabi musejí být bez vody, ale také jsou přivázáni na vodítka a pochodují po městě.
 
I přes negativní kritiku se obrázky dívek venčících kraby dostaly do oběhu na mnoha nejen čínských sociálních sítích a serverech.
 
Podle chorvatského zpravodajského serveru Croatian Times si manažer restaurace Peng Mai tuto mediální senzaci pochvaluje a považuje ji za obrovský úspěch. Řekl: „Bylo to velmi vtipné a každý zná teď naše jméno. Je mi jedno, že si pár lidí stěžovalo, že krabi trpí. Co k tomu mohu říci je, že netrpěli dlouho, protože po vycházce byli odvezeni zpět do restaurace, kde byli rychle umyti a pak šli rovnou do hrnce.“
 

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9