Představení finalistů K-POP Contestu: Sunhye

17:30 | 03.07.2014 Babu 4
Stejně jako loni se můžete těšit na představení všech finalistů K-POP Contestu 2014. Již dnes přinášíme první finalistku, kterou si někteří jistě pamatujete z minulého ročníku.
Sunhye
Sunhye FOTO: Czech Hallyu Wave

Jméno: Kristina Šimečková
Věk: 21
Kategorie: Zpěv



O mně:

Na předkolo jsem se začala připravovat už tak v únoru, snažila jsem se naučit základy všech písniček, o kterých jsem uvažovala, že bych je na předkole mohla zpívat. Bylo mi jasné, že později nebudu mít tolik času, a taky se tak stalo, kvůli škole jsem delší čas nemohla cvičit. Nicméně i tak jsem se dle mého názoru připravila kvalitně, byť vždycky může být o trochu líp. Přípravy na finále budou ještě o fous složitější, je na ně méně času, jsou prázdniny, takže si nejsem jistá, kdy budu moct mít byt jen sama pro sebe, a taky mám brigádu. Dát všechno tohle dohromady bude asi trochu složitější, nicméně se připravím tak, abych sama se sebou byla spokojená na nejvyšší míru :)



Jsem jedenadvacetiletá studentka, jejíž život provází hudba. Již odmalička jsem se věnovala hře na housle a sborovému zpěvu (ten mi vydržel mnohem déle). K-POP Contest je teď pro mě prakticky jediná možnost se svému hlasu věnovat a pořádně si zazpívat. Mým cílem je umístit se „na bedně“ a ukázat se na té úrovni, abych občas mohla zazpívat na nějaké menší akci a mít tak motivaci se zlepšovat ještě víc.

Kromě toho jsem malá milá ELF a L.O./\.E, doma mám morčátko a mladšího bráchu, ještě pořád čtu mangu Naruto, pasivně mám ráda spoustu sportů a pár i aktivně a někteří lidé si myslí, že jsem expert přes bubble tea :D A taky nemám ráda větu: „Řekni nám něco o sobě.“, takže z toho vždycky vznikne něco divnýho – jako tohle.


Videoukázka:


Vzkaz pro fanoušky:
Největší odměnou pro zpěváka je, když se divákům jeho vystoupení líbí a dají to najevo. Takže budete-li spokojeni, zakřičte, zapískejte, zatleskejte :)


Odkazy:
Facebook
Twitter
Ask.fm


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9