Představení finalistů K-POP Contestu - Fate

21:00 | 16.07.2015 Babu 4
Pro letošní rok vám představujeme již poslední skupinu z kategorie Performance. Fate! Najdou se mezi vámi fanouškové?
Fate
Fate FOTO: Czech Hallyu Wave
Členky:
Phuong Anh/Aeri – Leader
Hong Huong/Jaein – Main Dancer
Bao Chau/Hannie – Main Vocal
Agáta Straková/Agatha – Maknae

(ve věkovém rozmezí od 13-20 let)

Kategorie: Performance

O skupině:
Naše skupina funguje něco málo přes 2 roky. Dvě z našich členek sice tancují už od malička, ale k tomuto žánru nás dovedla právě naše leaderka. Na contest jsme vždy pohlížely jen z povzdálí s velkým snem se jednoho dne zúčastnit. Největší obavu nám ale dělalo to, že nás všichni odsoudí podle věku, jelikož 2 našim členkám je teprve 13 let. Ale právě ony mají podle našeho leadera největší talent.

Název Fate – v překladu Osud – jsme si zvolily, protože věříme, že jsme se daly dohromady ne náhodou, ale osudově. Jelikož pocházíme každá z jiného města, a co si budeme nalhávat, neměly jsme se moc v lásce. Nakonec naše vášeň pro kpop překonala všechny strasti a teď bychom bez sebe nedaly ani ránu. 



Velice dlouho jsme zvažovaly, zda-li se máme přihlásit už letos, ale když jsme viděly, jak nás naše rodiny a okolí podporuje, rozhodly jsme se, že je nezklameme a šly jsme do toho. Na předkolo jsme se připravovaly velice krátkou dobu a tak jsme ani nedoufaly, že bychom se mohly dostat až do finále. O to větší radost jsme měly, když nám přišel e-mail se slovy POSTUPUJETE. Byl to snad ten nejkrásnější pocit, který jsme kdy zažily a už se s nadšením připravujeme na červencový contest.

Videoukázka:


Vzkaz pro fanoušky:
Bohužel se na finále nebudou moct dostavit naše rodiny a přátelé, jelikož bydlíme od Prahy velmi daleko. Proto doufáme, že nás podpoříte a budete nám fandit. Už se těšíme na finále a všechna vystoupení. Fighting! 

Odkazy:
A pokud máte zájem vidět od nás něco více, můžete nás najít na těchto stránkách:
Youtube
Instagram


FOTO: Czech Hallyu Wave

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9