Představení finalistů K-POP Contestu - Tokki

18:56 | 04.07.2015 Babu 1
První představenou zpěvačkou je pro letošní rok Tokki, kterou někteří z vás už jistě znají z minulého ročníku. Těšíte se na její vystoupení? 
Tokki
Tokki FOTO: Czech Hallyu Wave

Jméno: Tokki
Věk: 23


Kategorie: Zpěv

O mně:
Jmenuji se Tokki a je mi 23 let. Kpopu se věnuji už 6 let. Jsem úplně normální holka, i když ne tak úplně. Miluju hudbu, zpěv i tanec. Krom toho i kreslení, vaření, psaní a jídlo. Sama o sobě ráda říkám, že jsem naprostý pošuk, ale myslím si, že to k životu patří. Bez toho by byla na světě hrozná nuda. Miluju svou rodinu a své kamarády a za nic na světě bych je nevyměnila. Ráda se bavím, ale někdy mám i chvíle, kdy chci být sama. Jsem v zásadě nekonfliktní člověk (cholerik, co se naučil se sebou zacházet), ale když mě něco/někdo naštve, tak pořádně. Nikdy bych nenechala nikoho, aby ubližoval mé rodině nebo přátelům. Ale hlavně se snažím, aby všichni kolem mě byli šťastní, protože to činí šťastnou i mě.



Rozhodla jsem se zúčastnit (nejen proto, že jsem se účastnila už v minulém roce), protože chci rozdávat lásku a radost ostatním lidem. Předkolo pro mě bylo celkem náročné. Onemocněla jsem a pak jsem měla asi jen deset dní, abych vše dohnala. Ale naštěstí jsem to zvládla a ani nebyla skoro nervózní. Samozřejmě jsem doufala, že postoupím, ale někde ve mně to samozřejmě hlodalo, že bych taky postoupit vůbec nemusela. Takže když jsem se dozvěděla, že ano, tak jsem měla vážně velkou radost. Možná to bude i tím, že jsem asi 10 minut v kuse obnovovala stránku s doručenými emaily. Takže do finále se budu snažit snad ještě víc. Chci všem předvést to nejlepší, co umím. A doufám, že se vám mé vystoupení bude líbit. Hudbu dělám srdcem a budu se snažit, abych vám ho mým zpěvem předala.

Videoukázka:



Vzkaz pro fanoušky:
Protože mé stage jméno je Tokki (což je v korejštině "králík"), můj fanklub se jmenuje 당근/ dang-geun (mrkvičky). A věřím tomu, že stejně jako v loňském roce mi budou mrkvičkami mávat. Ať už plyšovými, či opravdovými.

Děkuju všem moc za podporu, ani nevíte, jak moc si toho vážím. Každého jediného, jedinečného z vás. Díky vám mám sílu. A doufám, že vy díky mně ji máte též a k tomu i tu lásku a štěstí. Děkuju vám!



Odkazy: 
Pokud vás zajímám víc, můžete mě najít zde:
Facebook
 

FOTO: Czech Hallyu Wave


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9