Výuka korejštiny a kurzy korejské kultury v Praze

15:08 | 14.02.2014 Munseunghui 28
Měli byste zájem o workshop korejské kaligrafie, o k-popu, naučit se uvařit nějaký korejský pokrm anebo se rovnou začít učit korejštinu? Pokud bydlíte v Praze, tak pro Vás máme radostnou zprávu! King Sejong Institute Vám to umožní!
Korejská vlajka
Korejská vlajka FOTO: idownloadblog.com
Již minulý rok King Sejong Institute ve spolupráci s Univerzitou Karlovou pořádal řadu zajímavých workshopů. Pro připomenutí se zmíníme například o workshopu korejské kaligrafie, který se konal v listopadu minulého roku a na který se můžete podívat ZDE

Letos tomu nebude jinak a kromě mnoha workshopů budete mít i tu možnost se dokonce přihlásit na výuku korejského jazyka! Kurzy jsou vhodné jak pro úplné začátečníky, tak i pro pokročilé. Za 5 000 korun si zaplatíte 30 lekcí, z čehož jedna lekce trvá 90 minut. Pokud si můžete dvakrát za týden udělat čas a máte hlavně chuť se tento zajímavý jazyk naučit, určitě neváhejte. V případě, že jste začátečník a nemůžete se dostavovat na obě lekce, nevadí. Můžete se přihlásit na kurz, který se koná jen jednou týdně, ten je samozřejmě také levnější. Výuka začíná již 3. března 2014.

A na jaké workshopy se můžete těšit? Opět na korejskou kaligrafii, kterou si můžete vybrat z pěti různých termínů konání, a na následných 6 různých workshopů týkajících se přímo korejské kultury.

Nemusíte se samozřejmě účastnit všech, ale jen těch, které Vás zaujmou. Cena jednoho je rovných 100 korun. Tady pořádající kurzů ale doporučují co nejdřívější rezervaci místa na e-mailu Sejong@ff.cuni.cz, jelikož míst je málo a i když King Sejong Institute ve spolupráci s Univerzitou Karlovou a Velvyslanectvím Korejské republiky v Praze funguje teprve čerstvě, o tyto workshopy je opravdu veliký zájem.

FOTO: King Sejong Institute

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9