Příběh korejských dvojčat, která se setkala po 27 letech

12:12 | 06.02.2014 JiWoo 9
Dvě korejské sestry byly již od narození rozděleny a adoptovány do jiných zemí. Jedné se ujala francouzská rodina, druhá byla vychovávána v Americe. Díky YouTube a velké náhodě se tato dvojčata po 27 letech setkala.
Anaïs a Samantha
Anaïs a Samantha FOTO: youtube.com
Odděleny od narození a vychovávaný na dvou rozdílných kontinentech. Přirozeně by se cesty Anaïs a Samanthy nikdy nezkřížily. Někdo by řekl, že se jedná o velkou náhodu, jiní zase, že o osud. Anaïs a Samantha se narodily v Soulu v Jižní Koreji roku 1987, ale jejich společná historie byla brzy přerušena. Samanthu si adoptovala americká rodina a vychovala ji v New Jersey, zatímco Anaïs přijali ve Francii. Po dlouhá léta je odděloval Atlantický oceán, dvojčata o sobě neměla ani tušení. Až do února roku 2013.

Přátelé Anaïs na internetu uviděli video s dívkou, která se jí až příliš podobá. Anaïs, která v té době studovala módu v Londýně, se tak o svého záhadného dvojníka začala zajímat víc a víc. Zjistila, že jméno té dívky je Samantha, že se jedná o nadějnou herečku a hlavně, že se narodila 19. listopadu 1987, tedy ve stejný den jako ona. „Dne 1. února 2013 jsem na Twitteru dostala zprávu, která změnila můj život.“ Říká Samantha. „Dozvěděla jsem se, že se mě jistá Anaïs snažila kontaktovat přes facebook. Když jsem uviděla její profilovou fotku, myslela jsem, že jsem na ní já. Ale po několika kliknutích a poté, co jsem si začala s Anaïs psát, jsem si byla jistá, že se chystám na cestu, jakou jsem ještě nikdy předtím nepodnikla.“

Dvojčata si sdělily informace o narození, uskutečnily test DNA a poté se potkala v květnu minulého roku. Od té doby jsou nerozdělitelné, jedna se stala součástí té druhé a o svém neuvěřitelném příběhu plánují natočit dokument.




ZDROJ: madame.lefigaro.fr

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9