AsianStyle soutěž o mini album SHINee zná svého vítěze

18:00 | 19.01.2014 AsianStyle 7
Koncem minulého roku jsme pro Vás vyhlásili soutěž k oslavě našeho prvního výročí. Úkolem bylo vymyslet přání pro naši AsianStyle Pandu a o výherci se mohlo hlasovat do 5. ledna. Nyní konečně známe vítěze!
Výherní obrázek
Výherní obrázek
Nejprve bychom chtěli poděkovat všem, kteří se naší historicky první AsianStyle soutěže účastnili a zaslali nám nádherná přáníčka pro naši pandu. Všechny výtvory (společně s básničkami) nahrajeme brzy i na naši facebookovou stránku, kde je budou moci všichni nadále obdivovat. Také máme pro každého zúčastněného připravenou malou pozornost. Detaily se dozví jednotliví soutěžící v mailu.
 
Nyní už je ovšem čas vyhlásit výherce naší soutěže. Mini album Everybody od skupiny SHINee získává Munseunghui, která vyhrála se svým obrázkem a přáním hned v několika jazycích. Gratulujeme!



Pokud jste v naší soutěži neuspěli nebo jste se do ní vůbec nezapojili, nemusíte věšet hlavu. Určitě na Vás v budoucnu bude čekat další soutěž. Do té doby děkujeme všem našim příznivcům a všem zúčastněným, kteří nám svými výtvory projevili podporu. Děkujeme!
 
Váš AsianStyle tým

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9