AsianStyle slaví 2. narozeniny + soutěž

19:00 | 16.12.2014 AsianStyle 8
Dnes je tomu přesně dva roky, co jsme spustili náš web, a rok, co jsme se stali občanským sdružením. A k této příležitosti jsme si pro Vás připravili i malou soutěž.
2. narozeniny
2. narozeniny FOTO: AsianStyle
Dne 16. 12. 2012 v osm hodin večer byl spuštěn zpravodajský web zaměřený na Asii a nazvaný AsianStyle. Za dva roky fungování můžeme hrdě říci, že jsme se hodně posunuli vpřed. Samozřejmě je stále co vylepšovat, ale doufáme, že budeme úspěšně pokračovat ještě mnoho dalších let.

K úspěchům můžeme řadit exkluzivní rozhovory pro náš web. Byly to například rozhovory:
Také nesmíme zapomenout na reportáže z různých akcí, jako byly:
Děkujeme vám všem, našim čtenářům, že jste nám zachovali svou přízeň až do dnešního dne a doufáme, že naše stránky budete i nadále navštěvovat a těšit se z našich článků, ve kterých budete nacházet jak zábavu, tak zajímavé informace. Také budeme velmi rádi, když vás budeme nadále potkávat na našich připravovaných akcích v nadcházejícím roce.

FOTO: Shutterstock

SOUTĚŽ!

Jak jsme zmínili již v úvodu, i letos jsme si pro vás přichystali malou soutěž, jejíž výherce si bude moci vybrat jedno hudební CD z nabídky e-shopu AsianStore. Co je nutné pro to udělat?

Tématem letošní soutěže je "Co mám na Asii nejraději". Pošlete nám obrázek nebo fotografii, jejímž jste autorem a která vystihuje výše uvedené téma. Své výtvory a návrhy posílejte na e-mail soutez@asianstyle.cz s předmětem AS Narozeniny.

V e-mailu uveďte své pravé jméno a uživatelské jméno na AsianStyle. Soutěžní materiály můžete posílat do půlnoci Štědrého dne, tedy do 24. prosince 2014. Poté budou všechny zaslané výtvory zveřejněny na našem facebooku, kde proběhne pomocí "lajků" hlasování. Ze tří výtvorů s nejvíce hlasy pak porota vybere samotného vítěze. Těm, kteří skončí na druhém a třetím místě bude patřit alespoň cena útěchy v podobě mini pandy a sady fotokartiček Super Junior.

Všem, kteří se do naší soutěže rozhodnou zapojit přejeme hodně štěstí a mnoho pěkných nápadů. Těšíme se na Vaše výtvory!

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9