AsianStyle Party opět zakončila korejský Hallyu Wave víkend v Praze

19:00 | 24.07.2017 AsianStyle 0
Dne 16. července 2017 se konala AsianStyle Party, která zakončila Hallyu Wave Weekend pořádaný Czech Hallyu Wave za podpory Korejské ambasády.
AsianStyle Hallyu Party
AsianStyle Hallyu Party FOTO: AsianStyle
Jako každý rok, i letos se konala AsianStyle Party jako afterparty po Hallyu Wave Weekendu, který byl zakončen českým finále K-POP World Festivalu (K-POP Contestem). Na party nechyběli ani někteří z porotců K-POP Contestu, jako například Michal Škrabák a Chris Mumba nebo zástupci Korejské ambasády.
 
I tento rok si návštěvníci užili skvělé prostory klubu Radost FX (Bělehradská 120, 120 00 Praha) a pobavili se během večerního programu. Vše vypuklo v 20:00, kdy před vchodem do klubu už netrpělivě čekalo několik skupinek návštěvníků. Především ti, kteří přišli odhodit své zábrany a zahrát si Lip Sync Battle. Postupně se přidávali další návštěvníci, ať už jako diváci nebo soutěžící. "Nejdřív jsem si říkala, že do toho nepůjdu, nebudu se přeci ztrapňovat před celým klubem. A chvíli na to jsem stála na pódiu, v ruce měla mikrofon a bavila se," říká jedna z účastnic." Všichni tuto netradiční zábavu skvěle užili.
 
Následovala K-POP Dance Game, kde si mohli návštěvníci, mezi nimiž byli i soutěžící z K-POP Contestu, zatančit na známé korejské choreografie. Některým to šlo lépe, některým hůř, ale co je důležité – všichni se skvěle bavili. "Líbilo se mi, že nikdo neřešil, jak dobře tancujeme, ale zkrátka jsme si všichni užívali tancování na jedny z nejznámějších choreografií," sdílela své nadšení jedna z tanečnic, Jessica.



Ve 22:00 přišel jeden z nejočekávanějších okamžiků večera – vystoupení. Ta zahájila svým skvělým pěveckým projevem Sany Heir. Následovala taneční vystoupení, mezi kterými nechyběly vítězky K-POP World Festivalu 2012 – O.M.G. a skupina Effe(x)tion, které se v roce 2014 na tomto festivalu umístily na druhém místě.

 
 
​Dalšími skupinami, jež se objevily na place, byly úžasné Boom C.O a hlavní choreografka K-POP Flashmobu Nicole ze skupiny Act-1 s tanečním triem složeným ze členek dalších skupin, které spolu natrénovaly vystoupení speciálně pro tuto akci. Všechna vystoupení byla velmi povedená a diváci jásali nadšením.
 
Následovala taneční party pod taktovkou špičkové vietnamské DJky Dary Nyx, kde si návštěvníci užili ty největší korejské taneční hity. Skvělá atmosféra na parketě i mimo něj panovala až do rána.



Mezitím půl hodiny před půlnocí ještě proběhlo vyhlášení soutěže, která probíhala po celý večer. Šanci na výhru měl každý z návštěvníků, kdo si podepsal svou účtenku z baru a vhodil do urny, z které se následně losovali výherci. Ceny byly více než lákavé. Ti nejšťastnější si odnesli například balíček korejské kosmetiky od Beautie Maze, korejská CD a goodies nebo vouchery do Yoshihashi SushiAsian Temple nebo Yami Korean House.

Po vyhlášení pokračovala taneční zábava. Parket byl plný až do čtvrté hodiny ranní.
 
Doufáme, že si akci všichni účastníci i účinkující užili, gratulujeme vítězům skvělých cen, děkujeme sponzorům a partnerům a těšíme se zase příští rok na této party, nebo během roku na některé z našich dalších akcí.
 
Váš AsianStyle & AsianStar Team


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9