Vyhrajte lístky na asijský filmový festival Filmasia!

21:00 | 25.11.2013 AsianStyle 2
Již tento čtvrtek se v kině Světozor v Praze uskuteční 9. ročník festivalu asijského filmu Filmasia. Pokud se jej plánujete účastnit, zapojte se do naší soutěže o volné lístky na libovolné promítání vašeho výběru.
Plakát k 9. ročníku Filmasia
Plakát k 9. ročníku Filmasia FOTO: filmasia.cz
O filmovém festivalu asijského filmu Filmasia jsme Vás již dříve informovali skrze úvodní článek a dokonce pro Vás náš redaktor tombac připravil menší rozbor všech snímků, které je možné na letošním ročníku zhlédnout. Pokud Vás filmový program zaujal a chystáte se festival navštívit, máme pro Vás skvělou zprávu. Ve spolupráci s festivalem jsme Vám připravili malou soutěž.
 
Co můžete vyhrát? Nabízíme Vám 3 akreditace, které si budete moci vyzvednout na své jméno přímo na pokladně kina Světozor. Tak si můžete vybrat z programu cokoli nebo zajít na festival i opakovaně.
 
Jak vyhrát? Postup je velice jednoduchý. Připravili jsme soubor deseti otázek, které mají co dočinění s asijským filmem. Tři nejrychlejší z Vás, kteří nám zašlou správné odpovědi, od nás získají zmíněné akreditace.
 
E-mail s odpověďmi posílejte na soutez@asianstyle.cz ve znění:
Předmět: Soutěž Filmasia
Obsah mailu:
- Vaše jméno a příjmení
- Vaše uživatelské jméno na asianstyle.cz
- Odpovědi 1. až 10.
 
Prosíme, abyste dodrželi výše uvedený formát. Na e-maily, které nebudou obsahovat ať už Vaše jméno, nebo Vaše uživatelské jméno, nebude brán zřetel. Totéž platí pro odpovědi - musí být všechny správné, abyste mohli vyhrát.
 
Jakmile budou známí první 3 výherci, soutěž bude ukončena a výsledky budou obratem oznámeny jak zde, tak i jednotlivým výhercům skrze e-mail, z kterého nám zaslali své výsledky.
 

Nyní už ale k jednotlivým otázkám:
  1. Který známý hollywoodský režisér natočil remake hongkongské Volavky?
     
  2. The Berlin File není jediný korejský thriller, jenž se natáčel v evropské metropoli. Jeden byl natočen v Amsterdamu. Jak se jmenuje?
     
  3. Čí socha stojí na kowloonském nábřeží v Hongkongu?
     
  4. Kdo hraje mistra školy bojových umění, kterou navštěvuje Ip Man ve filmu Ip Man: Zrození legendy?
     
  5. Johnnie To natočil film s tématikou juda. Jak se jmenuje?
     
  6. Napište alespoň 2 herce, kteří si zahráli ve filmu The Grandmaster.
     
  7. Deranged není jediný korejský film, v němž hrozí lidem z vody nebezpečí. Jak se jmenuje snímek, ve kterém terorizuje obyvatele Soulu říční monstrum?
     
  8. V jakém filmu si společně zahráli policisty Nicholas Tse, Jaycee Chan a Shawn Yue?
     
  9. Jak se jmenuje dívka, která v animované i filmové verzi téhož názvu jde bojovat do armády převlečená za chlapce místo svého nemocného otce? Stejný název má i čínská legenda, podle které je příběh natočen.
     
  10. Kvůli roli v jakém filmu byla v roce 2008 herečka Tang Wei zařazena Čínským státním úřadem pro rádio, film a TV na černou listinu?


Ještě bychom Vás rádi poprosili, abyste správné odpovědi nepsali do komentářů níže. Takovéto komentáře budeme nuceni mazat. Přejeme hodně zdaru a těšíme se na Vás na festivalu Filmasia!

Soutěž je nyní ukončena. Výherce oznámíme zítra, 27. listopadu. Děkujeme všem, co se účastnili.

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9