Ichimi - Další klubíčko radosti

20:00 | 16.12.2013 Eunka 6
Ponzu, který tak miloval malou Wasabi-chan, se dočkal nové kočičí kamarádky. Ta též roznáší radost a úsměvy, stejně jako její roztomilá předchůdkyně. Bude jen ráda, když se s ní seznámíte.
Ichimi a Ponzu
Ichimi a Ponzu FOTO: instagram.com/shimejiwasabi
Poté, co roztomilá Wasabi-chan odešla do kočičího ráje, rozhodla se její panička pro adopci nového koťátka, kterému otevřela dveře svého domova i srdce. 

Nové sladké stvořeníčko je mourovaté a dostalo jméno Ichimi. Prostřednictvím fotografií na Instagramu se můžeme dozvědět, že toto kotě bylo opuštěno svou matkou a muselo být krmeno z láhve, aby nabralo sílu a energii. 

 

Ichimi se daří dobře, navíc jak by také ne, když má svoji chůvičku Ponza, který o ni pečuje ve dne v noci a láskyplně ji zahřívá svým kožíškem. Když ztratil svoji Wasabi-chan, měl chudák zlomené srdce, ale to se díky malé uličnici Ichimi pomalu uzdravuje. Ponzu je prostě nejen zlatý barvou srsti, ale má i zlaté srdíčko!

 

Všichni víme, že na Wasabi-chan nelze zapomenout ani ji nahradit, ale berme Ichimi jako takový její odkaz. Možná ji poslala své rodině, aby nebyli tak smutní. Cesty osudu jsou přece nevyzpytatelné. 

 

Jak se milé Ichimi daří, jak čile roste a co nového umí, můžete sledovat na Instagramu. Jistě vás potěší, když vám bude těžko a prozáří dny, kdy sluníčko zase až tolik nesvítí. A v době radosti vám ji ještě znásobí. Přejme jí dlouhý, šťastný a spokojený život!


ZDROJ & FOTO: instagram.com/shimejiwasabi

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9