Wasabi-chan - Nejen dva měsíce lásky

17:00 | 02.12.2013 Eunka 19
Pohled na toto sladké stvoření jistě dojme všechny milovníky zvířátek. Nezapomenutelná Wasabi-chan již sice dlí v kočičím ráji, přesto je důkazem toho, že láska ještě stále žije.  
Wasabi-chan
Wasabi-chan FOTO: instagram.com/shimejiwasabi
Dnes vám přinášíme příběh o někom tak droboučkém a křehkém... o malinkém kotěti, které okouzlilo celý svět. Na instagramu a vůbec na internetu zářilo jako sluníčko pouhé dva měsíce a žilo jen tři, nicméně stačilo vykouzlit na tvářích lidí tolik úsměvů, že se to ani vyčíslit nedá.

Wasabi-chan byla zachráněna svojí lidskou maminkou jessiepon po napadení útočnými vránami, které jí způsobily těžká zranění v tlamičce, takže to vypadalo, že snad ani nepřežije a nejspíš nebude moci ani jíst. Statečná zachránkyně si však věděla rady a maličké chlupaté stvořeníčko doslova vypiplala z nejhoršího za pomoci zvířecích kamarádů, psa Ponzu a roztomilého modrého ptačího mazlíka. Ti dva věnovali kočičce také mnoho lásky a péče. 

 
 

Drobné koťátko se tedy postupně zotavovalo a zdálo se, že bude dělat pěkné pokroky. Lidé si ho zamilovali a ono jim prozařovalo často všední, obyčejné dny. Když se podíváte do těch velkých čistých oček, tak to zaručeně pochopíte. I ten, kdo je zklamaný nebo se zrovna cítí sám, pookřeje, když vidí tak roztomilé a nevinné stvoření.

Co si Wasabi-chan za svůj krátký život oblíbila kromě svých zvířecích přátel a laskavé paničky? Hlavně plyšové hračky. Její velikou zálibou bylo povalovat se kolem nich a skrývat se v nich jako ve skrýších. Hravá slečna v náruči plyše prostě pořádně ožila.

 

A nesmíme zapomenout na ty šikovné oblečky připomínající zeleninu, stvořené za velmi praktickým účelem. Malá Wasabi-chan musela být krmena pomocí injekční stříkačky a aby nešermovala pacinkami a nožičkama, byla hezky schována do šikovného oblečku. Díky tomu se v pohodě najedla a navíc jí ještě bylo teploučko. Lidská vynalézavost je prostě úžasná. 

Bohužel v důsledku vážných zranění od vran trpěla Wasabi-chan i epilepsií, a tak musela být jednoho dne převezena ve vážném stavu do zvířecí nemocnice. Tam jí drželi palce všichni nejbližší včetně psa Ponza, který odpočíval hned vedle ní a čekal, až se probudí. Přesto se kočičí bohové rozhodli, že si ji vezmou k sobě tam, kde v kočičím ráji jistě běhá, skáče a vzpomíná. A občas zamává packou nám všem tady dole.

 

Někdo by mohl říci, že život kotěte, který trval tak krátko, neměl žádný smysl. Na to se však dá říci jen to, že je to nesmysl. Díky jeho zachránkyni víme, že na světě jsou stále milující lidé. A vděčnost, která se zračila v očích té miniaturní kočičí slečny vede každého, kdo má ještě dobré srdce k tomu, aby i nadále bojoval se zlobou světa a pomáhal slabším. Wasabi-chan díky internetu přinášela radost do celého světa. 

Co říci na závěr? Ráda bych tento článek věnovala všem, kdo milují zvířata a především těm, kteří stejně jako laskavá panička Wasabi-chan, nějakému opuštěnému mazlíčkovi jakýmkoliv způsobem pomohli k lepšímu životu. 


ZDROJ & FOTO: instagram.com/shimejiwasabi

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9