Sérum a krém s bulharskou růžovou vodou Heimish [Recenze]

13:00 | 12.04.2021 Evča 0
Co nabízí luxusní jarně naladěné produkty Heimish s výtažky z růže? Dozvíte se v naší nové recenzi.
Heimish Bulgarian Rose SATIN CREAM
Heimish Bulgarian Rose SATIN CREAM FOTO: FOTO: skinrecipe.eu
Měla jsem šanci vyzkoušet produkty značky Heimish z jejich řady s výtažky z bulharské růže. Níže si přečtěte moje zkušenosti se sérem a denním krémem. ZDE si dále můžete přečíst recenzi na oční hydrogelové plátky ze stejné řady.

Sérum mě velmi nadchlo už když jsem viděla provedení, protože ráda používám přímo růžovou vodu ve spreji pro snadnou aplikaci. Lehká mlha rovnoměrně nanese produkt po obličeji a příjemně voní po růži, ta je hlavně velmi hydratující a antibakteriální. Jsem tedy velmi spokojená a určitě budu nadále sprej používat a doporučovat všude v okolí.

Na krému mě zaujalo krásné balení připomínající lesklou růži. Krém dále jako takový opět příjemně voní, ale nejlepší je na něm konzistence. Není těžký a mastný, jako většina krémů, ale velmi lehký. Neucpává tedy póry, rychle se vstřebává a ani po něm pleť nevypadá extrémně mastně. Může být používán jako denní i noční krém, či jako podklad pod makeup.

Produkty nejsou testované na zvířatech a jsou dostupné k zakoupení i s ostatními značkami korejské kosmetiky na stránce skinrecipe.eu. Na stránkách se přímo u Heimish produktů také naučíte užívat korejskou kosmetiku podle "skin-care routine" postupu, od čištění až po opalovací krémy.



FOTO: AsianStar.cz/Evča

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9