Etude House - All day fix pen liner [Recenze]

13:00 | 06.03.2021 Eunka 0
Etude House patří k mým oblíbeným značkám korejské kosmetiky. Byla jsem nadšená, když se mi nedávno dostaly do ruky oční linky ve fixu, které vydrží celý den. Jsou skutečně spolehlivé a dlouhotrvající? Odpovězme si na to v recenzi.
Etude House - All day fix pen liner
Etude House - All day fix pen liner FOTO: skinrecipe.eu
Jak už jsem uvedla, Etude House je značka, kterou mám ráda a které věřím. S produkty na líčení si Korejci umí vyhrát a nabízí mnoho kvalitních a zajímavých výrobků. Tyto oční linky ve fixu jsou vyrobeny tak, aby vydržely opravdu dlouho, nejlépe celý den. Speciální složení napomáhá tomu, aby linka lépe přilnula na oční víčko a nerozmazávala se.

Použití je zcela jednoduché. Díky ostré špičce se linka nanáší opravdu snadno. Fix kreslí krásně a tence. Dělá rovné a dobře viditelné linky. Před prvním použitím jsem linky vyzkoušela na hřbetu ruky a byla jsem překvapena zjištěním, že nejdou umýt ani mýdlem. Držely jak přibité.

Jelikož mám poměrně zapadlé oči, snadno se mi zpotí víčka a rozmažou se stíny i linky. Najít pro mě linky, které by vydržely alespoň několik hodin, je oříšek. Proto jsem byla ráda, že jsem dostala příležitost vyzkoušet All day fix pen liner od Etude House v černé barvě. Jak jsem nakonec byla spokojená?

Na lehce napudrovaná víčka jsem nakreslila tenké linky, které pěkně zvýraznily moje oči. Byla jsem zvědavá, tak jsem pořád utíkala k zrcadlu, zda drží. Musím říci, že výrobek předčil veškerá očekávání, protože linky vydržely až do večera a ani se nerozmazaly. Nikde nebyly vidět žádné otisky, což mě též potěšilo. Jsem tedy opravdu spokojená. 

Pokud vás recenze zaujala a chcete linky, které vydrží celý den, můžete je společně s další korejskou kosmetikou zakoupit v e-shopu skinrecipe.eu.

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9