Je libo modrooká Korejka či obří chlapec?

16:02 | 13.03.2013 Munseunghui 14
Dne 11. března jste mohli v KBS show Hello vidět modrookou rodinku. I přesto, že se jedná o Korejce, tak paní Kim i s dcerou mají čistě modré oči. K nim do páru pak přibyl 14letý chlapec, který již dvojnásobně přerostl své kamarády!
modrooká krasavice
modrooká krasavice FOTO: arm5.static.flickr.com

V show se paní Kim svěřila, že jejich barva očí je jak prokletí. Způsobuje jim řadu nepříjemností a problémů. Lidé ji a její dceru označují za monstra a neustále poukazují, že to bude určitě následek jejich předků a dědění genů. Asiaté s modrou barvou očí jsou opravdovou zvláštností. Podle výzkumů je toto případ 1 Asiata z milionu. Doktoři však "problém" paní Kim vysvětlují nedostatkem pigmentu, melaninu. Ten, určující barvu očí, je nezávislý na pigmentu zodpovídajícím za barvu kůže a vlasů.

Paní Kim řekla, že na ni většinou lidé civí a kromě monstra ji nazývají i jako "oči kočky". To pro ni není ale ten největší problém. Strašně ji trápí, že její dcera kvůli modré barvě očí musí trpět stejně jako ona. Šikanování kvůli této výjimečnosti je na denním pořádku. Jako ochranu proti špatným řečem nutí dceru nosit tmavé sluneční brýle. Největším šokem však v této show bylo prohlášení, že byla i tázána, zda je opravdu korejská občanka a zda má vůbec právo v Koreji žít a pracovat.

Publikum však s paní Kim a její dcerou sympatizovalo a společně poslali všem zprávu, aby je ostatní přestali vidět jako nějaké zrůdy. Moc si přeje, aby je lidé brali jako rovnocenné.
 



Dále bylo možné v show spatřit 14letého chlapce, který svými 188 centimetry přerostl všechny své vrstevníky. Svěřil se, že má kvůli své výšce komplexy a mnoho lidí mu již dalo najevo, že se v jeho blízkosti necítí příjemně. Následně pak i dodal, že ve škole trpí, jelikož se nevejde do normální školní lavice.




ZDROJ & FOTO: hallyuuk.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9