Korejské dny v Moravskoslezském kraji 2015

20:00 | 03.10.2015 starfishzs 5
Tento víkend mohou lidé v Praze navštívit Korejské dny v Praze, kdo má ovšem Prahu daleko, určitě by měl zajít na Korejské dny v Moravskoslezském kraji! Na akci vás opět zve Česko-korejská společnost.
Plakát k akci
Plakát k akci FOTO: Česko-korejská společnost
Korejské dny v okolí Ostravy mají delší historii než podobná akce konající se v Praze - letos se v Moravskoslezském kraji sejdou milovníci korejské kultury již podeváté. Novinkou tento rok je rozšíření události do dalších měst, takže kromě Ostravy a Frýdku-Místku, kde se Korejské dny již tradičně pořádaly, bude program i ve městech Opava, Třinec a v Nošovicích. Program potrvá od 10. do 18. října a podrobnější informace o místech konání a časech si můžete přečíst zde, na facebookové události nebo si stáhnout plakát níže.

Návštěvníky čeká bohatý program plný přednášek, workshopů a mnoho dalšího. Tento týden je také vyhlášen jako Týden korejské knihy a korejského čaje.

Vstup na událost je samozřejmě zdarma, vyjma gala koncertu Janáčkovy filharmonie s korejským klavírním sólistou Won Kimem v Domě kultury města Ostravy, který slavnostně zahájí Korejské dny v sobotu 10. října v 19:00. Vstupenky na tento koncert jsou k zakoupení zde.

Událost podobně jako Korejské dny v Praze organizuje Česko-korejská společnost za finanční podpory Velvyslanectví Korejské republiky v České republice, Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o. a ARKO (Arts Council of Korea). Celou akci zaštiťuje Jeho Excelence velvyslanec Korejské republiky v České republice pan Ha Yong Moon a hejtman Moravskoslezského kraje pan Miroslav Novák.

 

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9