Pozvánka na Korejské dny v Praze 2015

14:00 | 24.09.2015 starfishzs 4
Česko-korejská společnost vás srdečně zve na druhý ročník Korejských dnů v Praze, které se budou konat v Náprstkově muzeu o víkendu 3. a 4. října.
Plakát k akci
Plakát k akci FOTO: Česko-korejská společnost
Od 3. do 4. října mohou všichni milovníci korejské kultury zavítat na druhý ročník Korejských dnů v Praze, které pořádá Česko-korejská společnost ve spolupráci s Národním muzeem a za finanční podpory Velvyslanectví Korejské republiky v České republice a Městské části Praha 1. Akce se bude konat v prostorách Náprstkova muzea asijských, afrických a amerických kultur na Betlémském náměstí 1, Praha 1.

Na návštěvníky zde čeká bohatý program, který zahrnuje přednášky, ukázky korejských bojových umění nebo tradičních tanců, kulinářské i jiné workshopy a spoustu dalšího. Oba dny začíná v 10:00 a končí v sobotu v 18:30 a v neděli ve 20:00. Pro rodiče s dětmi bude nachystán dětský koutek a pro mlsné jazýčky zde bude i stánek s korejskými potravinami. Program si můžete důkladněji prohlédnout na facebookové události akce nebo si jej stáhnout v přiložených plakátech níže.

Vstup na akci je bezbariérový a zcela zdarma.

 

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9