Jaký bude letošní rok Ovce/Kozy?

18:00 | 18.02.2015 Mei 1
Tento lunární rok by měl být nezapomenutelný a plný změn. Přečtěte si, co by nám měl rok Kozy, či chcete-li Ovce, který začíná už zítra, přinést.
Oslavy nového čínského roku na Staroměstském nám.
Oslavy nového čínského roku na Staroměstském nám. FOTO: AsianStyle.cz / Mei
Rok 2015 je rokem Dřevěné Ovce a je to 4712. čínský rok. Čínský Nový rok letos připadá na 19. února 2015. Ovce je jedním z nejoblíbenějších čínských zvířat. Čínský znak štěstí obsahuje i znak ovce a proto je ovce považována za šťastné zvíře. Had, kůň i ovce jsou zvířaty ohnivého cyklu. Ovce je tedy posledním zvířetem z tohoto cyklu. Pokud vám ohnivé roky 2013 a 2014 tedy přinesly hodně štěstí, v roce 2015 to bude pokračovat. Pokud jste naopak měli v posledních dvou letech smůlu, rok 2015 vám přináší možnost vytvořit si novou budoucnost. Pro mnoho lidí bude zlomovým rokem.
 
Mnoho astrologů předpovídá, že chaos, který se v posledních několika letech šířil světem, se konečně utiší a politická a ekonomická situace ve světě se začne stabilizovat. Kvalita životů mnoha lidí by se měla zlepšit a krize, která trápí v poslední době mnoho zemí, by se konečně měla chýlit ke konci. Jedna epocha bude nahrazena druhou a celé lidstvo má nové naděje na lepší zítřky. Celé lidstvo má reálnou šanci změnit svět k lepšímu!
 
Rok Ovce bude pro mnoho lidí nezapomenutelným!

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9