Přivítejte s námi lunární Nový rok na párty v Olomouci!

18:00 | 13.02.2018 wmxj5312hb 0
Olomouc letos pod taktovkou AsianStyle oslaví 17. 2. 2018 příchod lunárního Nového roku pořádnou party. Co můžete čekat?
Lunární Nový Rok s Asianstyle
Lunární Nový Rok s Asianstyle FOTO: AsianStar/AsianStyle
AsianStyle party již popáté zavítá do moravské Olomouce a tentokrát jsme se rozhodli ji uspořádat při příležitosti lunárního Nového roku, který je letos zároveň rokem psa.

V průběhu akce se budete moci těšit na taneční a pěvecká vystoupení a nějaká ta překvapení, která k Novému roku již zákonitě patří. Pokud budete mít štěstí, možná si i na památku odnesete něco od našich sponzorů.

Představení vystupujících probíhá pravidelně na facebookové stránce události, ale pokud jste netrpěliví, můžete si seznam vystupujících (a sponzorů akce) přečíst i níže.



Vystoupení budou rozdělena do dvou bloků, ve kterých nám bude ctí přivítat pěvecké trio Uri Moksori, tanečnici Nikol z Act. 1, taneční duo YinYang a taneční skupiny DejaVuWeeOCrown Project XXL.
Celou party nás pak bude provázet k-pop DJka Dara Nyx.

Za spolupráci a poskytnutí sponzorských darů a cen děkujeme 
Konfuciovu Institutu UPOLKatedře asijských studií UPOL a olomouckému obchodu s asijskými surovinami Japamania.

Akce se bude konat 17. 2. 2018 v samém centru města, v BOCCA Clubu Olomouc na adrese 1. máje 856/1 vedle zastávky tramvaje Náměstí republiky.

Těšíme se na vás!

anya0305 a Black Rainbow
(organizační tým ASPOL)

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9