Lidé narození v roce Kozy

18:00 | 17.02.2015 Mei 3
Narodili jste se v roce Kozy/Ovce nebo máte někoho známého, kdo se v roce tohoto rohatého zvířete narodil? Přečtěte si něco o tomto znamení.
Ovce / Koza - znamení čínského zvěrokruhu
Ovce / Koza - znamení čínského zvěrokruhu FOTO: qq.com
Koza je na 8. místě v čínském zvěrokruhu. Šťastné barvy lidí narozených v roce Kozy jsou hnědá, červená a fialová. Šťastná čísla jsou 2 a 7 či čísla obsahující dvojku a sedmičku, třeba 27 nebo 72. Příznivé květiny jsou petrklíč a karafiát. Naopak to, čemu by se měly kozy vyhnout, jsou barvy jako zelená, modrá a černá. Raději by tyto barvy neměli nosit. Nešťastnými čísly jsou jim 6 a 8. Negativní lunární měsíce jsou pro kozy třetí, šestý a desátý. Měly by se těmto měsícům vyhnout, pokud mají nějaké důležité obchodní jednání nebo na tyto měsíce plánují nějakou událost.
 
Lidé narození v roce Kozy jsou obecně považováni za jemné a mírné, plaché, stabilní, soucitné, přátelské, laskavé a spravedlivé. Tito lidé jsou velice kreativní a vytrvalí. I když na venek vypadají jemně, uvnitř jsou velice houževnatí a vždy si stojí za svým názorem. Mají silnou vnitřní odolnost a výborné obranné instinkty.
 
Kozy raději přebývají ve skupinkách, ale jsou neradi středem pozornosti. Mají rádi klid, nejspíše proto, že se jim líbí trávit hodně času ve svých myšlenkách. Kozy často rády utrácejí peníze za módní věci, které jim zajistí prvotřídní vzhled. I když ale rády utrácejí peníze, nejsou to snobové.
 
Lidé narození v roce Kozy jsou velice klidní a mívají méně zdravotních problémů. Pokud jsou kozy v dobré mentální a emocionální náladě, mělo by to mít dobrý vliv na jejich fyzické zdraví.
 
Kozy rády pracují v týmu. Jejich nejlepší pracovní partneři jsou koně. Dobré povolání pro kozy je pediatr, herec, učitel nebo kdokoliv, kdo se stará o děti, návrhář interiérů, květinář, kadeřník, hudebník, editor, ilustrátor nebo učitel dějin umění.
 
Co se týče jejich osobního života, nerady se o něj dělí a mluví o něm. To je také důvod, proč má většina koz málo blízkých přátel. Jakmile se s někým ale spřátelí, je jejich přátelství klidné a naplňující. 

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9