Hlavní stránkaGastronomieTuristé se mohou naučit přípravu kimči
Turisté se mohou naučit přípravu kimči
Program na výuku lahodného korejského kimči probíhá v Namsan Hanok Village a my si o něm řekneme několik bližších informací.
Turisté se učí dělat kimči
FOTO: hancinema.net
V Koreji se již dlouho traduje, že s hosty se má zacházet s úctou a projevovat jim pohostinnost. Každý má doma zásoby pro rodinné či jiné návštěvy a hosté tedy neopustí práh domu, aniž by neokusili domácí pohoštění.
Tento zvyk zůstává živý v Namsan Hanok Village, kde probíhají různé akce pro zahraniční turisty téměř každý den, včetně různých představení či ochutnávek tradičních jídel.
Nový výukový program na výrobu kimči byl zahájen 31. května a má potěšit mnohé návštěvníky. Bude probíhat jednou měsíčně, poslední pátek v měsíci. Akci podpořilo Ministerstvo kultury, sportu a cestovního ruchu. Výuku pořádá Institut korejských tradičních pokrmů a případní zájemci se mohou na místě zaregistrovat a podat žádost.
Také se již ví, co se budou zvídaví žáci učit. V červnu budou vyrábět okurky plněné kimči, v červenci zelí balené do listů perily (bylina pocházející z Číny a Indie), v srpnu ochutnají bok choi (něco jako čínské zelí) kimči, v září čili kimči a v říjnu se dozvědí něco o kimjang (tradiční proces přípravy a uchovávání kimči).
A co dodat na závěr? Že je to moc dobrý nápad. Co na něj říkáte vy? Zúčastnili byste se této výuky, kdybyste měli možnost?
ZDROJ & FOTO: hancinema.net
Tento zvyk zůstává živý v Namsan Hanok Village, kde probíhají různé akce pro zahraniční turisty téměř každý den, včetně různých představení či ochutnávek tradičních jídel.
Nový výukový program na výrobu kimči byl zahájen 31. května a má potěšit mnohé návštěvníky. Bude probíhat jednou měsíčně, poslední pátek v měsíci. Akci podpořilo Ministerstvo kultury, sportu a cestovního ruchu. Výuku pořádá Institut korejských tradičních pokrmů a případní zájemci se mohou na místě zaregistrovat a podat žádost.
Také se již ví, co se budou zvídaví žáci učit. V červnu budou vyrábět okurky plněné kimči, v červenci zelí balené do listů perily (bylina pocházející z Číny a Indie), v srpnu ochutnají bok choi (něco jako čínské zelí) kimči, v září čili kimči a v říjnu se dozvědí něco o kimjang (tradiční proces přípravy a uchovávání kimči).
A co dodat na závěr? Že je to moc dobrý nápad. Co na něj říkáte vy? Zúčastnili byste se této výuky, kdybyste měli možnost?
ZDROJ & FOTO: hancinema.net
Nástěnka
Are you feeling irritated because of poor grades i...
09:31 |
30.01
jameswick1...
skoro po dvou letech si zas dovolím jeden spam pří...
10:39 |
10.01
8BB76E1
Japonské slavnosti na Vyšehradě 8.6.2019 - relativ...
19:53 |
08.06
Tyckin
TOP0 článků
Poslední komentáře
Kupuji ho z internetové stránky kimchiclub .cz. Je...
09:32 |
27.04
Vasicek
A odkud kimchi kupujete? A jedná se o opravdu kval...
02:37 |
26.04
Palicka85
Já mám zkušenost s kupováním hotového kimchi. Byl ...
09:05 |
25.04
Vasicek