FUSE: Originální asijská kuchyně v moderním prostředí

17:00 | 19.10.2015 Mei 0
Asijská restaurace a lounge & music club v jednom. To je Fuse, který najdete přímo v centru Prahy. Ochutnat zde můžete známé i méně obvyklé pokrmy.
Fuse Restaurant
Fuse Restaurant FOTO: fb / fuserestaurantprague
Fuse je přes den originální asijskou restaurací s pestrým jídelním lístkem, která se nachází v centru Prahy (Truhlářská 23) blízko OC Palladium, naproti hotelu Grad Majestic Plaza. Můžete zde ochutnat mnoho specialit. Mezi ty náleží například i pochutiny, které si můžete koupit ve Vietnamu u pouličních prodavačů a v mnoha vietnamských restauracích je nenajdete. Některé byste marně hledali i v pražské tržnici Sapa.
 
K prostorám restaurace patří přízemí a jedno podzemní podlaží. V nočních hodinách už na stolech ale prostřeno k jídlu nenajdete. Spolu s dalším podzemním podlažím se celé prostory mění v hudební klub. V tomto zmiňovaném podlaží se nachází taneční parket a DJ pult s tím nejnovějším technickým vybavením.

 
 
Celý prostor je nově a moderně zařízen a k dispozici je ochotný a profesionální personál. Co se jídelního lístku týče, každý si určitě vybere. Z polévek v nabídce najdete například kuřecí krémovou polévku s kokosovým mlékem, polévku z tygřích krevet nebo polévku z mořských plodů. Nechybí ani klasika pho. Kdo má rád korejské nakládané zelí, je pro něj v nabídce dokonce i kimchi polévka. Odvážlivci si pak mohou objednat šnečí nudlovou polévku.
 
I mezi saláty se najde mnoho kousků, které stojí za to ochutnat. Od salátu z papáji, přes salát z lotosových výhonků až po kuřecí. Z hlavních chodů pak stojí za ochutnávku třeba dušené kuřecí maso se zázvorem, vietnamské grilované hovězí zabalené v betelových listech, restovaná kuřecí křidélka se sladkokyselou omáčkou či dušené krevety se slaným vejcem, grilovaná husa a další a další dobroty. Pokud máte rádi plody moře, stojí za povšimnutí dušená chobotnice.


 
Z vietnamského streed food můžete ochutnat speciality jako nem chua rán, hanojské plněné taštičky bánh gối, dušenou škebli s tamarindem a čerstvým kokosem, krevety smažené v mladé zelené rýži a mnoho dalšího.
 
Pro mlsaly nechybí ani dezerty. Vietnamské tiramisu, tiramisu ze zeleného čaje, kuličky chè trôi nước, sữa chua dẻo nebo fresh cheescake trochu jinak, než jste zvyklí.
 
V nabídce toho samozřejmě najdete mnohem více. Stačí jen přijít a ochutnat.


FOTO: Fuse: Restaurant*Music*Lounge

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9