Eco Coffee - Vychutnejte si vietnamské pokrmy a nápoje mezi rostlinami

17:58 | 28.08.2018 Mei 3
Už jste byli v Eco Coffee? Jde o poměrně novou kavárnu, restauraci a lounge s vodními dýmkami v jednom v centru Prahy. 
Eco Coffee
Eco Coffee FOTO: Eco Coffee
Mají zde jedny z nejlepších dýmek v Praze, i když za trochu vyšší cenu, než jste možná zvyklí z obyčejných čajoven. K tomu je ale prvotřídní servis.
 
Marek, který se zde většinou o dýmky stará, vám namíchá skvělé příchutě dle vašeho přání a po celou vaši návštěvu se bude o vaši dýmku pečlivě starat. Právě s jeho servisem jsme vždy hodně spokojeni, když sklep Eco Coffee navštívíme. Vodnice si můžete vychutnat z pohodlných gaučů. Podzemí podniku je fajn na posezení s přáteli i oslavy. K dispozici je také plátno, kde si můžete klidně například během oslavy pustit třeba oblíbenou muziku a klipy.


 
Horní patro, tedy přízemí, je věnováno kavárně a restauraci s prvotřídní vietnamskou kuchyní. A to už se dostáváme k odpovědi na otázku, kterou jste si možná položili, když jste si přečetli název. Proč Eco? Horní patro je totiž plné zeleně! V prostoru jsou dvě stěny plné živých květin. Ty najdete také všude kolem, včetně stolů a kolem dveří. Prostředí je moc příjemné a hezky udělané.

 

"Naším hlavním cílem bylo vytvořit místo, kde se každý může cítit pohodlně a dopřát si kvalitní šálek kávy. V našich prostorách naleznete mnoho prvků přírody, a také samozavlažovací zeď plnou rostlin, která dodává celému Eco Coffee velmi uklidňující a příjemnou atmosféru," píší na svém Facebooku.


 
Zajímavé je také menu. Nejen jeho vzhled, který je ve tvaru javorového listu, ale i jeho obsah. Najdete zde hned několik druhů smoothie, limonád, káv - nejen vietnamských. Nápojový lístek i jídelní menu si můžete prohlédnout zde.
 
Snadná dostupnost sem je z Národní třídy nebo z Můstku.
Další info najdete na Facebooku nebo webu Eco Coffee.


 

FOTO: ​Eco Coffee

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9