Hlavní stránkaGastronomieGinataang Munggo [Recept]
Ginataang Munggo [Recept]
ilustrační foto
FOTO: Alexandra Moss/flickr.com
Slovo Ginataang označuje recepty s kokosovým mlékem, kterých je velké množství. Koksové mléko se používá do sladkých i slaných pokrmů a tento recept na rýžovo-fazolovou kaši patří k sladké skupině.
Potřebujeme:
250 g lepkavé rýže
125 g fazole mungo
1,5 litru kokosového mléka
500 ml kokosového krému
250 g cukru
Postup:
1) Fazole nasucho opečeme na pánvi cca 2-3min a necháme vychladnout.
2) Opečené fazole rozdrtíme v hmoždíři a prosejeme přes sítko
3) Kokosové mléko přivedeme k varu, přidáme fazole a vaříme 5min, pak přidáme rýži, cukr a vše zamícháme, zakryté vaříme na nízkou teplotu cca 30-40min.
4) Přidáme kokosový krém a ještě 10min povaříme.
5) Podáváme pokapané trochou kokosového krému.
ZDROJ:kawalingpinoy.com
Nástěnka
Are you feeling irritated because of poor grades i...
09:31 |
30.01
jameswick1...
skoro po dvou letech si zas dovolím jeden spam pří...
10:39 |
10.01
8BB76E1
Japonské slavnosti na Vyšehradě 8.6.2019 - relativ...
19:53 |
08.06
Tyckin
TOP0 článků
Poslední komentáře
Kupuji ho z internetové stránky kimchiclub .cz. Je...
09:32 |
27.04
Vasicek
A odkud kimchi kupujete? A jedná se o opravdu kval...
02:37 |
26.04
Palicka85
Já mám zkušenost s kupováním hotového kimchi. Byl ...
09:05 |
25.04
Vasicek