Oblíbené asijské restaurace, Bubble Tea a další místa [Dotazník]

16:30 | 16.05.2014 Mei 0
Podělte se s námi o to, kde se nejraději schází milovníci asijské kultury v Praze i jinde po celé ČR, jaké asijské restaurace máte nejraději a kde Vám nejvíce chutná Bubble Tea.
Asijská kuchyně
Asijská kuchyně FOTO: AsianStyle - Tang Seng
Každý z Vás byl již někdy v nějaké asijské restauraci, ať už čínské, kterých se v naší zemi nachází nejvíce, nebo ve vietnamské, které se v poslední době rozšiřují, korejské, japonské nebo thajské. Máte nějakou oblíbenou, kterou byste rádi ostatním doporučili nebo byste se rádi dozvěděli o nějaké, kterou ještě neznáte? Stačí vyplnit náš dotazník. Později Vám přineseme článek o tom, které restaurace jsou mezi Vámi nejoblíbenější.
 
Kromě restaurací jsme do průzkumu zařadili také Bubble Tea, které nabývá na své popularitě zejména u mladší generace. Máte radši BubbleManii, Bubbleology, Tea One nebo nějaké jiné? Zjistěme společně, který Bubble Tea bar má podle Vás ten nejlepší "kuličkový čaj".
 
V poslední řadě jsme se v dotazníku zaměřili také na to, kde se nejraději scházíte s ostatními milovníky asijské kultury. Jsou to některé čajovny, restaurace nebo Bubble Tea pobočky?
 
Vyplňte prosím tento dotazník.
 
Děkujeme!

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9