Bistro Momoichi v Praze [Recenze]

14:00 | 11.06.2019 Razjela96 0
Již snad můžeme oficiálně říct, že nám začalo léto, a proto začínáme cestovat, více se snažit hledat brigády na celé prázdniny a také si možná odpočinout, pokud zbyde čas. Moje letní výletování začalo Prahou a jednou ze zastávek bylo bistro Momoichi.
bistro Momoichi
bistro Momoichi FOTO: Razjela/asianstyle.cz

Byl to krásný slunný den. Vlakem jsem se bez problémů dostala na secesní pražské hlavní nádraží, odkud jsem potom jela metrem. Vystoupila jsem na stanici I.P. Pavlova a potom jsem jela 22 na Náměstí Míru. Již jsem byla kousek od cíle. Bistro se totiž nachází v ulici Římské, a rozhodně ho nelze přehlédnout.



Na TripAdvisoru má asijské bitsro Momoichi neuvěřitelně dobré recenze. 114 lidí ohodnotilo bistro na 4,5/5 - můžete se na to podívat zde.

 


Menu je velmi rozmanité a podle mého názoru si každý z vás najde něco pro sebe, jelikož zde není žádný problém s tím, jestli jste vegetariáni, vegani atd., nebo úplně naopak - rádi si dopřejete nějaký dobrý kousek masa. Menu si můžete prohlédnout zde

 


Nebylo to poprvé, co jsem bistro Momoichi navštívila. Bylo to ale poprvé, co jsem tam byla jakožto redaktorka AsianStyle, a proto mi přišlo vhodné a logické, že je to naprosto skvělá příležitost, díky níž mohu většímu množství lidí doporučit velmi útulné místečko s dobrým jídlem.

 


Když jsme tu byly nedávno s kamarádkou, tak jsme si daly Wontony s chilli olejem a Yaki Gyozu. Musím upřímně říci, že obě jídla byla výborná, ale asi mi více chutnalo Yaki Gyoza, ovšem i Wontony byly samozřejmě také výtečné, přesto Gyoza bylo lepší.

 


Kromě toho, že se v bistru můžete najíst, tak si tam také můžete koupit různé japonské a čínské čaje, moučníky s sebou, plyšáky Totoro nebo se dokonce zúčastnit různých workshopů, ochutnávek a promítání filmů.



Na závěr mohu jenom říci, že moc děkuji za pohoštění a všem milovníkům asijského jídla a kultury chci vřele doporučit, aby navštívili toto velmi přátelské bistro s dobrým jídlem.
 

FOTO: Razjela/asianstyle.cz

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9