Snídaně v hotelu bez ubytování - nová móda v Soulu

13:00 | 22.08.2019 Eunka 0
Co si tak zajít do nedalekého hotelu na snídani! V Soulu to není nic divného. Nemusíte se ubytovávat, ale zato si vychutnáte ranní dobroty třeba při pracovní poradě.
Snídaně v hotelu
Snídaně v hotelu FOTO: Richard Lee/flickr.com
Do luxusních hotelů v Soulu se již nejezdí jen na dovolenou. I když hosté nezůstanou přes noc, hotely se mění v místo, kde mohou hosté strávit několik příjemných hodin konzumací dobrého jídla nebo uspořádáním schůzek. Rostoucí počet lidí tak ráno navštěvuje hotely spolu se svou rodinou nebo známými, a užívá si pouze snídaně a pak odchází. 

Průzkum vedený luxusním hotelem InterContinental Grand Seoul Parnas uvedl, že počet zákazníků, kteří si za poslední tři měsíce nezarezervovali pokoj, ale přišli pouze na snídani, dosáhl 20 procent z celkového počtu návštěvníků. Očekává se také, že počet takových zákazníků vzroste zejména v září, kdy skončí období dovolených.

Analytici tvrdí, že tato změna je způsobena zmizením dojmu, že hotely jsou drahé a nevítají návštěvníky, kteří neplánují zůstat přes noc. Počet lidí, kteří navštěvují luxusní hotely, se postupně rozšiřuje, protože se šíří povědomí, že hotelové snídaně nejsou jen pro hotelové hosty.

Hotely se stávají oblíbeným místem pro víkendová rodinná setkání, protože si můžete vychutnat různá jídla v prémiovém večerním bufetu za rozumnou cenu. V průběhu týdne si rostoucí počet administrativních pracovníků plánuje vychutnat hotelové snídaně nebo si v hotelu domluvit obchodní jednání.

Tyto luxusní hotely se navíc nacházejí v komerčních oblastech, jako jsou Gangnam a Gwanghwamun, což je činí dostupnějšími. Lotte Hotel Seoul, JW Marriott Hotel Seoul a další přední luxusní hotely v Soulu mají také v průměru 10 procent zákazníků, kteří přicházejí na snídani během týdne, a 20 procent jich chodí o víkendech. V případě hotelu Westin Chosun v Soulu se v první polovině letošního roku prodej snídaní zvýšil o 15 procent, protože více zákazníků přicházelo pouze na snídani.

Co na tuhle módu říkáte vy? Dali byste si snídani v luxusním hotelu?

ZDROJ: koreabizwire.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9