Jak se slavil Halloween v soulských hotelech?

14:00 | 28.10.2018 Eunka 0
Halloween se blíží a lidé na celém světě už přemýšlí, jak tento svátek oslaví. Také v Koreji se slavilo a ještě bude slavit. Soulské hotely měly a mají co nabídnout.
Halloween v hotelu InterContinental
Halloween v hotelu InterContinental FOTO: seoul.intercontinental.com
Budete slavit Halloween nebo dáte přednost českým Dušičkám? Pokud jste zrovna v Koreji nebo se o ni zajímáte, možná vás zaujme, jak se na tento svátek připravily známé hotely v Soulu.

Hotel Millennium Seoul Hilton už začal, protože 27. října uspořádal halloweenskou párty v baru vyzdobeném vyřezávanými a osvětlenými dýněmi pro stylovou atmosféru. Zábavy bylo určitě dosti, neboť personál obsuhoval hosty v halloweenských kostýmech a nechyběla ani živá hudba. Kdo přišel v kostýmu, dostal uvítací nápoj zdarma. To ale není vše, neboť 28. října se reastaurace hotelu také vyzdobí a hostům bude nabídnuta lahodná dýňová polévka a také halloweenský dort.

Co pěkného si připravil populární Shilla Hotel, v němž se často konají svatby korejských celebrit? Ten se zaměřil především na dámy a jejich podzimní pohodu. Aby se zbavily stresu, mohou si vyrazit na dámskou jízdu v podobě balíčku "Urban Ladies". Čeká je noc v luxusním pokoji a také venkovní bazénový komplex s vyhřívaným bazénem i lehátky. Balíček je k mání do 31. října. 



InterContinental Seoul COEX už má také krvavou halloweenskou párty za sebou. Konala se 26. října a byla náležitě strašidelná. Hotelový personál se oblékl do červené a černé a všude byly dekorace v podobě dýní a lebek. Hosté si mohli vychutnat večerní bufet a vypít neomezené množství nápojů. Ti, kteří přišli později, na druhou část párty, zas mohli využít půlnočního bufetu. Určitě to nebyla žádná nuda, duchové a strašidláci by to přece nedopustili.

Pokud vás nelákají děsivé hrátky a bojíte se strašidel, co takhle navštívit podzimní čajovou párty? Na tu se připravili v hotelu Conrad Seoul. Barvy podzimu a k tomu odpolední čajový dýchánek... To zní docela dobře, co říkáte? Tato akce trvá až do 18. listopadu a hosté si k čaji mohou dát klasické dezerty jako Sacherův dort a Mont Blanc. K mání jsou i lososové croissanty a sendviče se sýrem a šunkou. Tato nabídka rozhodně není k zahození, protože na podzim člověku nějak víc chutná a čaj vždycky zahřeje.

Na závěr se znovu zeptám, jak budete Halloween slavit vy? Kdybyste si mohli vybrat, navštívili byste některou z uvedených akcí nebo máte radši oslavu v rodinném kruhu či s přáteli?


ZDROJ: koreaherald.com
FOTO: instagram.com/conradseoul/

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9