Taiwan Bento - Running Sushi Brno [Recenze]

13:00 | 20.02.2019 TerkaS 2
Rádi byste ochutnali sushi a plánujete cestu do Brna? Jen kousek od hlavního nádraží najdete útulnou restauraci, která je opravdovým gastronomickým zážitkem. A mají i tzv. running sushi!
California maki, lososové maki a tuňákové maki
California maki, lososové maki a tuňákové maki FOTO: TerkaS/AsianStyle.cz

Pokud se v Brně nevyznáte, nebo dokonce cestujete do tohoto města poprvé, nezoufejte. Restauraci Taiwan Bento - Running Sushi najdete určitě na první dobrou. Od hlavního vlakového nádraží vykročíte k nedalekému KFC a odbočíte vpravo, poté ještě jednou a už budete stát u nenápadné čínské a zároveň japonské restaurace. Zvenku sice nevypadá nijak honosně, ale uvnitř vám budou zraky přecházet z krásně zařízeného prostoru. 

V přízemní části najdete velký stůl s pásy určenými pro tzv. running sushi. Dále se zde nachází i menší bar a pár stolů, k nimž můžete usednout a vychutnat si širokou nabídku pokrmů. Po překonání trošku nešikovných schůdků vkročíte do útulného prostředí s krásným vybavením laděným do tmavých tónů, které jen podtrhují kvalitu podniku.

Menu je cenově přívětivé a věřím, že si v něm každý najde svou oblíbenou specialitu. Já jsem zkusila sushi - California, lososové a tuňákové maki, zatímco má kamarádka vsadila na výbornou miso polévku. Ač šlo o mé druhé setkání se sushi, jen jsem valila zraky nad tím, jak výrazný rozdíl je v tuctovém sushi z Kauflandu a čerstvě připraveném sushi s lahodným wasabi krémem a zázvorem. Sushi chutná svěžeji, ale také rychle zasytí. Opravdu kulinářský zážitek. Miso polévka byla též výborná, servírovaná v roztomilé mističce. 



Při placení nám ještě milý pán u pokladny nabídnul jako sladkou tečku na konec štamprli nám neznámého, ale velmi dobrého nápoje. Nešlo odmítnout. Určitě se sem při příští návštěvě Brna zase vydám. Za mě palec nahoru a velká pochvala za ochotný a milý personál.

Určitě se podívejte na Facebook této restaurace, abyste načerpali inspiraci, co si objednat.

FOTO: TerkaS/AsianStyle.cz


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9