Korejské potraviny v centru Brna - Shin K-Food

14:00 | 06.12.2018 Isildur?sheir 1
V korejských potravinách v centru Brna najdete vše, co vám dříve scházelo. Od velkého výběru ramyun polévek přes mražené potraviny až po korejskou kosmetiku.
 
Shin K-Food Brno
Shin K-Food Brno FOTO: Isildurs heir
Prodejna je výborně situovaná v centru Brna blízko Hlavního nádraží. Nachází na Josefské ulici, kam se dostanete přímo ze začátku Masarykovy ulice.

Díky své poloze a sortimentu už v Brně nemusíte pro korejské a východoasijské potraviny jezdit daleko, ale můžete se rychle stavit přesně pro to, na co máte zrovna chut či co potřebujete k vaření asijských dobrot.

Narozdíl od Prahy, kde ramyun instantní polévku seženete skoro v každé večerce, v Brně dříve nebylo pomalu víc možností, než zajet na vietnamskou tržnici Vinamo, která je ale bohužel trochu z ruky. A tak nyní, když třeba v létě, a klidně i teď v zimě, dostanete chuť se ochladit, doporučuji se stavit do Shin K-Foodu pro korejský nanuk či zmrzlinu.
 



V prodejně najdete povětšinou korejské, ale i japonské a čínské suroviny, instatní potraviny, mražené a chlazené potraviny i alkohol. Také zde najdete příslušenství jako například korejské rýžovary a hůlky.  

​Z mražených výrobků si můžete vybrat mezi krevetami, žlutými rybami, makrelami či masem připraveným na sushi. Dále také můžete vybírat mezi taštičkami či těstem na taštičky, nudlemi, mořskými řasami a dalším zbožím.


 
Obchod dále nově nabízí také populární korejskou kosmetiku jako jsou masky na obličej, krémy a další věci pro krásu.



Mají zde opravdu velký výběr instantních ramyun polévek a korejských sladkostí, včetně velmi populárních tyčinek pepero. Také si tu můžete koupit korejské kimči či ingredience na kimči, které si vyrobíte sami doma. Personál je tu velmi ochotný a na dotazy vám hned odpoví. Rádi vám se vším poradí.

Sortiment se tu také neustále doplňuje a obměňuje, takže pokud něco sháníte, stačí se zeptat a třeba budete mít štěstí.
 



FOTO: Shin K-Food Brno

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9