Tama Shop - japonské a korejské potraviny

13:00 | 11.04.2020 TerkaS 4
Pokud hledáte obchod, ve kterém byste nechali celou svou výplatu, v Tama Shopu se vám to jistě podaří. Máte na výběr od japonských mochi po korejské teokbokki.
Tama Shop
Tama Shop FOTO: TerkaS/AsianStyle.cz
Ač je obchůdek opravdu malý, tak si zde přijde na své opravdu každý. V Tama Shopu mají opravdu bohatý sortiment a pravidelně se zde objevují nové nebo sezónní výrobky. Také často zlevňují určitý druh zboží, nejžhavější informace najdete na facebookové stránce obchodu. Tama Shop najdete na Národní třídě v Paláci Metro. Otevírací doba je od 9.00 do 21.00.

Není k dispozici žádný popis fotky.

Můžete si zde koupit instantní polévky - ramen, jjajangmen, chapaghetti, udon a další, mražené produkty - knedlíčky gyoza, rýžové teokbokki, mandu, nanuky, mochi, pasty, omáčky, oleje, mořské řasy, rýži, nudle, sladkosti, ale i nápoje, ať už alkoholické, nebo nealkoholické. A kimchi mají také! Já osobně vždycky vezmu obchod útokem a pak jen koukám, co všechno jsem koupila a kolik jsem utratila. Ale nekupte to! 



Ještě musím zmínit instantní jídla, která jsem viděla snad poprvé v životě. Pamatuji si na korejské slané palačinky, bibimbap, rýži s omáčkou z černých fazolí a bulgogi udon. Asi nejoblíbenější částí sortimentu jsou pro mě korejské sladkosti, které se prodávají i ve velkých baleních. Sušenky Kancho a Lotte byste rozhodně měli vyzkoušet! Ale hrozí velká závislost…

Není k dispozici žádný popis fotky. Není k dispozici žádný popis fotky.

FOTO: TerkaS/AsianStyle.cz, facebook.com/tamaprague

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9