Poop café v Soulu - Je libo bobek?

14:00 | 14.07.2017 DEADiX 2
Máte rádi neobvyklá místa, která určitě stojí za návštěvu a pravděpodobně nebudete litovat? Co třeba zkusit "hovínkovou" kavárnu v Soulu. "Hovínko" je totiž v Koreji považováno za symbol štěstí.
Taková obyčejná kávička, nemyslíte?
Taková obyčejná kávička, nemyslíte? FOTO: kotaku.com

„Hovínko sem a hovínko tam, copak ti do šálečku dám?!“ Ne, nebojte se! Opravdu to není to, co si myslíte. Jedná se o opravdové a chutné kafíčko, drinky nebo nějaký ten „snack“. Kavárna se nachází nedaleko paláce Gyeongbokgung na ulici Insadong a na první pohled nevypadá nijak moc odlišně od ostatních kaváren, kterých je v Soulu opravdu obrovské množství - ale tím pádem je přirozené, že některé z nich se budou lehce vymykat mezi těmi ostatními.



Vnitřek je samozřejmě vyzdoben "hovínkovou tématikou", ale poměrně vkusně, tedy tak vkusně, jak vám to jen "hovínko" dovolí.



Teplého kafíčka se zde dočkáte ve stylových šálcích ve tvaru záchodu. Mají tu i takové roztomilé buchtičky ve tvaru, nečekaně... "hovínka". Takového pěkného a zatočeného!



Podle lidí, kteří kavárnu navštívili, je zdejší káva opravdu dobrá a někteří zákazníci se tady už objevují pravidelně. Ceny jsou celkem úměrné tomu, co si objednáváte (berte to tak, že si objednáváte kvalitní kávu a ne cokoliv se záchodovou tématikou). Navíc tam jsou takoví krásní plyšáčci.



Sice se říká, že by se nemělo jíst tam, kde se vykonává potřeba, ale... Celkem úsměvné je, že toalety pro návštěvníky v kavárně vypadají stejně jako všude jinde. Je to asi nejnormálnější věc v celé kavárně. Můžete tu objevit i zajímavé suvenýry, které lze zakoupit jako dárek například známým, kteří vám pravděpodobně nebudou věřit, že jste takovéto místo navštívili.


ZDROJE: kotaku.com, omnomnomad.com
FOTO: kotaku.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9