Originální soulská kavárna Cafe Yeonnam-dong: Jedno komiksové latte, prosím!

13:00 | 14.11.2018 Munseunghui 0
Dovolte nám představit jednu originální kavárnu, která zaujme nejen svým instagramovým profilem. Díky kavárně Cafe Yeonnam-dong 239-20 se budete cítit, jako byste právě vstoupili přímo do komiksu.
Cafe Yeonnam-dong 239-20
Cafe Yeonnam-dong 239-20 FOTO: instagram.com/ynd239.20_cafe/

Po překročení prahu si budete připadat, jako byste právě objevili tajný vchod do nějaké pohádky. Komiksový design se týká celého interiéru, aby navodil co nejautentičtější pocit. Kochat se tedy můžete jak samotným vybavením kavárny, tak samozřejmě také doplňky.

Celý nápad na tento koncept vznikl díky korejskému seriálu W – Two Worlds (2016), v němž jsme mohli v hlavních rolích vidět Lee Jong Suka a Han Hyo Joo, a ve kterém právě tyto postavy vnikly do kouzelného komiksového světa.

Bohužel, pokud se momentálně nenacházíte v Jižní Koreji, budete muset vynaložit trochu více úsilí pro zažití takové iluze. Tato malá a útulná kavárna byla otevřena v Soulu v červenci roku 2017 a nachází se v oblíbeném okresu yeonnam-dong. Pod jejím jménem Cafe Yeonnam-dong 239-20 tak tedy můžete najít i samotnou adresu podniku.
 

Pokud jste každopádně velikým fanouškem knih, komiksů a nebo i vyhledáváte zajímavá místa, určitě se při příští návštěvě Soulu nezapomeňte stavit i v této kavárně. Co na ni říkáte?

 
ZDROJ & FOTO: boredpanda.com & Cafe Yeonnam-song 239-20

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9