Přijďte si zadovádět na Česko-korejský sportovní den

16:00 | 01.10.2014 Mei 0
Máte rádi sport a Koreu? Pak pro vás máme dobrou zprávu. V sobotu 11. října se bude konat již 4. Česko-korejský sportovní den, tak si ho nenechte ujít.
Česko-korejský sportovní den
Česko-korejský sportovní den FOTO: David Shin
Dne 11. října 2014 se od 10:00 do 16:30 hodin bude ve sportovní hale Slavia (Vladivostocká 1460/10, Praha 10) konat již 4. ročník Česko-korejského sportovního dne, který pořádá Korejské občanské sdružení v čele s předsedkyní paní Choi Chun Jung. Akce se koná se záměrem podporovat česko-korejské vztahy.
 
Minulý ročník měl vynikající ohlasy a pořadatelé doufají, že se vyvede i tentokrát a že se bude moci pyšnit hojnou účastí.
 
A na co se můžete těšit? Připraveno je mnoho her, mezi kterými nebude chybět ani skákání přes švihadlo, běh na 10 metrů, mini fotbálek 5 na 5, trojnohý běh, páka nebo hod hrachem. V doprovodném programu pak můžete vidět vystoupení exhibičního týmu Moohwa v čele s Ondrou Havlíčkem a Taekwondo Taehan mistrem Jae Yong Leem, které vám předvede korejské bojové umění taekwondo nebo české K-Popové skupiny O.M.G., Six of a Kind a Effe(x)tion.
 
Ve hře bude mnoho zajímavých cen. Součástí akce bude i tombola, ve které je možnost vyhrát také letenku do Jižní Koreje.

Ačkoliv se jedná o sportovní den, sportovní oblečení není nutností, sportovní obuv je ovšem vítaná. Vchod do haly je umístěn na mostě ke Sportovní hale, jenž vede od tramvajové točny.
 
Přidejte se také do události akce na facebooku.


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9