Oslavte s námi lunární nový rok na AsianStar Kohout Party

17:00 | 24.01.2017 Mei 0
Přijďte s námi v pátek 27. ledna 2017 od 21:00 oslavit příchod nového lunárního roku, roku Kohouta do klubu Anděl, hned zastávek metra a tramvají Anděl.
AsianStar Kohout Party
AsianStar Kohout Party FOTO: AsianStar / AsianStyle
V pátek 27. ledna 2017 se slaví LUNÁRNÍ NOVÝ ROK. Zveme vás tedy tento den od 22:00 (klub se otevírá již ve 21:00) na AsianStyle/AsianStar party, kde společně oslavíme příchod roku Kohouta. Tentokrát v Anděl Music Club (Štefánikova 230/7) blízko metra a zastávek tramvaje Anděl u obchodního domu Nový Smíchov. 

Pokud se předtím účastníte Oslav čínského nového roku v Obecním domě, budete to mít pouze 5 zastávek metrem z Náměstí Republiky.
 
Hned na začátku se můžete těšit na oblíbenou taneční K-POP hru, kterou jste si poprvé mohli vyzkoušet na oslavě nového lunárního roku před dvěma lety.



Během celého večera vám asijská DJka Dara Nyx bude hrát ty největší asijské taneční pecky, především K-POP a těšit se můžete také na taneční vystoupení skupiny Act.1 (Oyasumi) a Elleanor.
 
Večer bude probíhat i soutěž o skvělé ceny v podobě korejské kosmetiky od Beautie Maze - Korean world for you a K-Pop CD a goodies.
 

SOUTĚŽ O CENY:

K oslavám nového lunárního roku patří červené obálky, v kterých se obvykle darují peníze. My do několika takovýchto obálek v klubu schováme výherní čísla. Určitě tedy přijďte v čas, ať máte šanci na výhru! Pokud najdete červenou obálku, jděte s číslem k člověku u vstupu a ten vám vydá výhru, která vám podle čísla náleží 
 
FOTO: facebook / Jackie Chan

PROGRAM:

21:00 - Otevření klubu (start soutěže)
22:00 - DJ Dara Nyx
22:40 - Taneční K-POP hra
23:00 - Vystoupení 
23:15 - DJ Dara Nyx
*časy jsou orientační, podle počtu návštěvníků se mohou změnit

DRESS CODE: 

Vezměte si na sebe něco červeného, jako při správných oslavách asijského nového roku. Stačí i něco malého jako mašle, čelenka, boty… (není povinné).

VSTUP: 

Bez dress codu - 100 Kč
S dress codem - 50 Kč


Další informace najdete průběžně v naší události na facebooku.

Těšíme se na Vás
AsianStar & AsianStyle

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9