AsianStyle oslavil první narozeniny

20:10 | 11.12.2013 AsianStyle 24
V pátek 6. a v sobotu 7. prosince pro Vás uspořádal AsianStyle hned dvě akce. Mohli jste se najíst výborného korejského jídla v restauraci Tokyo U Kavalíra a poté s námi oslavit narozeniny v klubu Freinds Prague.
AsianStyle panda slaví první rok!
AsianStyle panda slaví první rok!
Druhý prosincový víkend jste se mohli zúčastnit hned dvou akcí s asijskou tématikou. První byla K-Food Party s Korejským velvyslanectvím, která se konala v pátek 6. prosince v restauraci Tokyo U Kavalíra. Zde jste mohli v rámci "all you can eat" okusit mnoho korejských specialit.
 
Na akci vystoupili také finalisté letního Czech Hallyu Wave contestu v kategorii zpěv, Min Ji, Annie a Štěpán Janek. Hned po jejich vystoupení se konalo vyhlášení tomboly, do níž si bylo možno celý večer zakoupit losy. Jako již tradičně bylo k dispozici také korejské karaoke, kde si mohli návštěvníci vyzkoušet své pěvecké dovednosti. Díky velké podpoře Velvyslanectví Korejské republiky v České republice byl na tuto akci pro všechny vstup zcela zdarma.
 


Již druhý den 7. prosince se konala další akce pod záštitou AsianStyle a tou byla Narozeninová AsianStyle Party v klubu Friends Prague. Opět jste si zde mohli při karaoke zapět na známé asijské písně, vyhrát zajímavé ceny v tombole a zatančit si na korejské, čínské, japonské či thajské hity, které Vám celý večer servíroval DJ JDC.
 
I na této události vystoupili finalisté z letního Czech Hallyu Wave contestu. Konkrétně zde byla skupina Effe(x)tion a vítězky českého finále a výherkyně třetího místa ve světovém finále v Koreji, Six of a Kind. Svou novou choreografii pak předvedly také loňské vítězky světového finále v Koreji, O.M.G.
 
Na oslavě nechyběla samozřejmě ani narozeninová výzdoba, dort, přípitek či drobné občerstvení. Celý večer se kromě narozeninového duchu táhl také v mikulášské atmosféře předem zvoleného dress codu. Tímto děkujeme všem, kteří dress code dodrželi a přišli v čertovských či andělských oblečcích.
 


Věříme, že jste si obě akce skvěle užili, a jsme rádi, že jsme mohli první narozeniny AsianStyle.cz oslavit společně s Vámi. Budeme se s Vámi těšit zase na příště.
 
Ještě jednou děkujeme všem sponzorům, kteří poskytli ceny do obou tombol, a gratulujeme šťastným výhercům. Velký dík patří také Velvyslanectví Korejské republiky v České republice, restauraci Tokyo U Kavalíra, klubu Friends Prague, občanskému sdružení Czech Hallyu Wave, všem účinkujícím a také všem těm, kteří nám při akcích pomáhali.


Korejské velvyslanectví            Tokyo U Kavalíra                          Thajka
  

   Noi                                          Café Buddha                               ŠENÝR Bijoux s.r.o. 
  

Lam Femme Mimi                       Pho Family                                Missha  

Mamy                                         Thai Fit                                     Czech Hallyu Wave
  

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9