Pomozte s tvorbou playlistu na AsianStyle Party

19:00 | 23.09.2013 JDC 36
AsianStyle pořádal již dvě party, na kterých se hrál K-pop, J-pop, C-pop a další asijská hudba. V reakci na zpětnou vazbu a v rámci zdokonalování nyní máte možnost i vy přispět svými tipy do DJova playlistu, které uslyšíte na příští AS Party.
AsianStyle party
AsianStyle party FOTO: Macik Burrichter - upraveno
Ať už jste na předchozích dvou akcích byli nebo nebyli, určitě nepřestávejte číst. Minulou party, která následovala hned po K-POP Contestu pořádaném občanským sdružením Czech Hallyu Wave konaného 11. srpna 2013 a zakončila tak týden asijské kultury v Praze, to jen tak neodezní a rozhodně nebyla poslední.



Zatím sice není známo, kdy bude AsianStyle Party 3, ale to vůbec nevadí. Už teď můžete pomoci s organizací této akce.

V rámci růstu a zlepšování této akce, ale také i v rámci zpětné vazby se DJ JDC, který si bere na této pařbě hudbu do parády, rozhodl, že dá prostor právě VÁM! Nyní můžete dávat DJovi tipy na songy, které byste rádi na AS Party slyšeli a zatančili si na ně.

A kam tedy vlastně posílat vaše tipy na hudbu? Prostřednictvím malého portálu, kde vyplněním formuláře můžete posílat své tipy. K dispozici najdete i seznam songů, který je DJovi plně k dispozici, a nejen jemu, ale i vám. Můžete sledovat, kolik písní a které navržené písně jsou na čekací listině do playlistu, které už do něj byly zařazeny a které naopak ne.

DJ JDC's playlist - Vytvořte playlist na AsianStyle Party

Samozřejmě, že už nějakou slušnou sbírku DJ ve svém playlistu má. I tak rozhodně vaše tipy na hitovky posílejte. Usnadníte tím práci nejen DJovi, ale všem organizátorům této akce. Zasláním vašeho tipu zvyšujete šanci, že píseň na party uslyšíte, a pokud si přijdete k DJovi pro song na přání, je mnohem větší pravděpodobnost, že bude v playlistu a vašemu přání bude moci býti vyhověno.

Těšíte se na další AsianStyle Party?

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9