Vítáme vás na nových stránkách AsianStyle!

08:13 | 25.09.2016 Erik 4
Jak již víte z našeho facebookového kanálu, procházel projekt AsianStyle v posledních dnech velkou proměnou. Na jaké novinky se tedy můžete těšit a jaké články na našich webových stránkách nyní naleznete?
Nový maskot - Sifu Panda
Nový maskot - Sifu Panda FOTO: AsianStyle
Důvodem rozdělení projektu na dvě části bylo především zachování přehlednosti při narůstající různorodosti příspěvků a článků. Zároveň u nás nově najdete témata, která jsme dříve z těchto důvodů byli nuceni vynechávat. Zprovoznili jsme také nástěnku, do které vstoupíte přes horní lištu nebo po pravé straně pod sliderem. Brzy k ní přibude i plnohodnotné fórum. A jaké najdete nyní na webové stránce AsianStyle kategorie?

Ve Zprávách si budete moci najít informace o aktuálním dění v asijských zemích a přijde na přetřes i vývoj tamější ekonomiky a výkony sportovců. Stejně tak si tu najdou místo i články o vzdělání, pozvánky na vzdělávací a populárně naučné pořady a soutěže.

Speciální kategorii si vysloužila Gastronomie, v níž krom receptů na asijská jídla a dezerty najdete i recenze českých a slovenských restaurací vařících asijskou kuchyni. Samozřejmě nebudou chybět pozvánky na nejrůznější ochutnávky a kulinářské festivaly.  Budeme se snažit v těchto článcích také nově zdůrazňovat, zda jde o vegetariánské či bezlepkové pokrmy.

Pro ty, kteří plánují cestu do Asie a hledají inspiraci, je připravena rubrika Cestování, kde si mohou najít informace o zajímavých či vysněných destinacích a seznam míst a památek, která stojí za navštívení. Krom toho tu budou připravené i nejrůznější osobní zážitky redaktorů a hostů z těchto výprav a tipy a triky, které mohou ušetřit spoustu času, peněz i námahy.

Nezapomněli jsme ani na asijskou kulturu její zvyky a tradice. K nim přibydou i recenze knih, starších filmů a hudby mimo svěrací kazajku mainstreamu. Vydáme se i na výlety do historie, která mnohdy formovala současnou podobu asijských států a zvláštnosti místních obyvatel. V návaznosti na to budeme pokračovat i v přednáškových cyklech, kde se s námi budete moci setkat osobně a ledacos si vyzkoušet vlastnoručně vytvořit na workshopech.

Poslední, avšak neméně důležitou rubrikou budou Zajímavosti, kde se střetnete s mistry bojových umění, moderními architektonickými zázraky, články o asijské přírodě, nových technických produktech a vědeckých objevech. A také o šílených nápadech, projektech a událostech, kterých tu je vždy více než dost.

Nezapomeňte se vždy podívat také na sesterskou webovou stránku AsianStar, kde si přijdou na své milovníci současné asijské populární hudby, filmů a seriálů a najdete tu nejnovější kosmetické a módní trendy.

Doufáme, že tu budete nadále nacházet články, které vás zaujmou nebo dokonce inspirují. Chtěli bychom vám také jako celý tým poděkovat, protože bez vás a vaší podpory bychom tyto změny nikdy nemohli uskutečnit.

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9