V Olomouci se otvírá nový obor studia korejštiny!

18:00 | 16.05.2015 Seps 29
Univerzita Palackého v Olomouci otvírá nový obor pro zájemce o studium korejštiny. Na co přesně bude obor zaměřen a jaké budou přijímací zkoušky? Více informací v článku.
korejské písmo
korejské písmo FOTO: languagetrainers.com
Nový obor Korejština pro hospodářskou praxi byl na Univerzitě Palackého v Olomouci dodatečně zařazen do přijímacího řízení pro akademický rok 2015/16. Bude se jednat o prezenční jednooborové bakalářské studium na Katedře asijských studií filozofické fakulty.

Studium tohoto oboru má studenty naučit nejen korejskému jazyku, reáliím a kultuře, ale také základům ekonomie a managementu. Absolvent bakalářského studia by měl být schopen orientace v českém i asijském ekonomickém prostoru a právním systému a úspěšně složit mezinárodní jazykovou zkoušku KLPT 4. stupně. Více informací o nabízeném oboru naleznete zde.

Podání elektronické přihlášky je možné do 14. června 2015. Do téhož dne musí být uhrazen i poplatek za přihlášku.


Hradební zahrady Univerzity Palackého

Přijímací řízení se bude konat 1. září 2015 v podobě SPF - Testu předpokladů ke studiu s důrazem na orientaci v humanitních a sociálně-vědných disciplínách. Předpokládá se, že bude přijato 20 studentů. Informace o přijímacím řízení filozofické fakulty naleznete na této stránce.

Zaujal vás tento obor? Uvažujete o podání přihlášky nebo jste tak už dokonce učinili?


ZDROJ: upol.cz
FOTO: Marek Otava

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9