K-pop showcase se nezadržitelně blíží!

13:00 | 25.02.2020 TerkaS 0
Chcete se podívat na talentované nadšence, kteří si troufnou tancovat na vám známé i neznámé k-pop songy? Právě takovou možnost budete mít na druhém ročníku K-pop showcase, jenž přinesl spoustu změn.
K-pop showcase 2020
K-pop showcase 2020 FOTO: facebook.com
Po úspěšném prvním ročníku se K-pop showcase vrací zase po roce a s tím souvisí i několik změn. První z nich je změna místa konání, tento rok se bude soutěž odehrávat v divadle Za plotem. Kvůli změně prostorů bude moci každý vystupující sólista či skupina předvést jen jedno vystoupení. Ale to přeci není na škodu, alespoň budou moci soutěžící vypilovat svá vystoupení k dokonalosti a plně se na ně soustředit.

Další změnou je cena diváků. Minulý ročník umožňoval ocenit jediné nejlepší vystoupení, tento rok budou moci být oceněna hned tři! Co může nejlepší soutěžící v této kategorii vyhrát? První místo bude oceněno úžasným cover balíčkem, make-upem od Tereza Plecitá Make-up Artist, focením od talentované Lusiell ST production, která také bude fotit celou akci, a nakonec vítěze natočí šikovná Kiki.

Akce se bude konat 7. března a začne ve 13 hodin v divadle Za plotem v Praze a vstupné je 100 Kč. Poté bude od 22 hodin probíhat v Comics Music Clubu afterparty, kterou si vzalo na starost CKP, které pomohlo s organizací akce. Pro návštěvníky showcase s páskou bude vstupné na párty 50 Kč, pro ostatní 100 Kč.

Chcete se zúčastnit a předvést, co ve vás je? Přihlášku a případný souhlas pro nezletilé účastníky můžete odeslat do 29. 2., tak si pospěšte!

ZDROJ: Facebook CKP a K-Pop showcase

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9