Oslavte s AsianStyle lunární nový rok Ovce!

20:00 | 15.02.2015 AsianStyle 0
Srdečně zveme všechny naše příznivce a čtenáře na oslavu nového lunárního roku Ovce, kterou pořádáme 21. února v pražském klubu Radost FX.
AsianStyle Lunar New Year Celebration
AsianStyle Lunar New Year Celebration FOTO: AsianStyle.cz
Dne 19. února začíná podle lunárního kalendáře nový rok ve znamení Ovce a my bychom jej s vámi rádi oslavili již navazující sobotu 21. února. Tento významný den pro mnohé asijské kultury si žádá velkolepou oslavu, a proto se můžete těšit na bohatý program.

Vše odstartujeme v osm hodin v pražském klubu Radost FX, kde jsme se mohli setkat už na naší letní párty po Czech Hallyu Weekendu a K-pop Contestu v roce 2013. Na přání fanoušků zpěvu jsme se nakonec rozhodli pro krátkou sekvenci karaoke, která tentokrát bude zkrácena na hodinu. Ale netruchlete! Od deváté hodiny vás čeká bohatý kulturní program, který mísí tradici a modernu. Na žádné novoroční oslavě nesmí chybět lví tanec, který vám předvedou žáci Wushucentra mistra Qin Ming Tang. Na scénu také přijde mladá Mongolka Buyaka Borolzoibaatar, která vás určitě dostane svou hrou na tradiční nástroj morin khuur. Její celá rodina je velice nadaná a loni se účastnila soutěže Česko hledá mongolský talent. Máte se opravdu na co těšit! Dále vystoupí k-popové taneční skupiny, které vám jistě nejsou cizí: těšit se můžete na Oyasumi, BOOM C.O a O.M.G.

Pak už rozvíří taneční dav náš DJ JDC. Těšit se můžete na nálož známých asijských hitů. Od jedné hodiny ranní nám bude ctí vám představit naše hostující DJe, které možná znáte už například z lednové akce 2075 OSAKA UNDERGROUND - není jimi nikdo jiný než DJ Kurohige aka Tanakuchi z Japonska a jeho kolega DJ kombo breaker aka Dr Looney z Francie.

Neváhejte a přijďte proto s námi oslavit lunární Nový rok!
Místo konání: Radost FX (Bělohradská 120, Praha 2)
Začátek programu od: 20:00
Vstupné: 100 Kč / pro lidi narozené v roce Ovce 50 Kč (Nevíte, zda jste se narodili v roce Ovce? Mrkněte zde.)

Poslední třešnička na závěr: prvních 100 hostů od nás obdrží tradiční červenou novoroční obálku, v které naleznete hodnotné ceny. Můžete získat krásný šperk z dílny Šenyr Bijoux, vouchery v hodnotě 1000 Kč do japonské restaurace Samurai, originální USB či pláštěnku od společnosti MoneyPolo, balení vietnamské kávy od Dak Lak Coffee, vouchery na dezert ke kávě zdarma od čínské restaurace The Like, vouchery v hodnotě 500 Kč do vietnamské restaurace Gao Den, voucher do čínské restaurace Pitaya nebo 50% slevu na masáže u Thai Massage Shanti. V jedné obálce může být i více cen najednou. Všem našim sponzorům vřele děkujeme! Poděkování se sluší také našim partnerům, a to jmenovitě MoneyPolo, Czech Hallyu Wave a Wushucentru. Děkujeme!

Těšíme se na vás všechny 21. února v Radost FX. Pro další info sledujte naši facebookovou událost.


Partneři akce:

Wushucentrum                           Czech Hallyu Wave                    MoneyPolo
  


Sponzoři

Japonská restaurace Samurai   Thai Massage Shanti                 Šenýr Bijoux
  

Dak Lak Coffee                          Gao Den                                    The Like
  

Pitaya

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9