Přijďte na Animefest AsianStyle Afterpárty!

16:00 | 15.05.2018 DEADiX 0
Všichni párty maniaci a i ti další, zpozorněte! Blíží se Animefest a s ním i již čtvrtá Animefest AsianStyle Afterpárty. Je na co se těšit!
Zveme vás na již tradiční afterpárty!
Zveme vás na již tradiční afterpárty! FOTO: AsianStyle
Od 18. do 20. května se koná v Brně Animefest a k němu samozřejmě patří naše každoroční párty! V sobotu 19. května přijďte do klubu Favál na ulici Křížkovského 22, Brno! Klub se nachází kousek od místa konání „afka“.

Co nás čeká?

Tak zejména taneční a pěvecká vystoupení, spousta hudby a přátelské atmosféry. Pro návštěvníky jsou připraveny 2 stage, u kterých se nemusíte těšit pouze na K-Pop. Fanoušci anime si přijdou na své při anime soundtracích a dokonce se objeví i J-Rock a jiná elektronická muzika. Na první stage bude připravený pro některé už známý slovenský DJ Ondro. Soustředí se právě na korejskou hudbu a byl jedním z prvních K-Pop DJ's u nás (resp. na Slovensku). Afterpárty navštíví už potřetí!

Na vedlejší experimentální stagi vám zahrají DJ's Kenshi a Nexus. Kenshi je 24 letý drum'n'bassový DJ z Olomouce, který k Japonsku tíhne už od mala. Rád vám připomene nostalgické chvilky při poslouchání soundtracků legendárních anime, ale zahraje vám i oblíbené styly v Japonsku jako eurobeat, trance a ke konci i něco tvrdšího.

Jeho SoundCloud...

Nexus je podivné stvoření z daleké Země slovenské, už nemálo let studující v Olomouci. V J-Rockové komunitě je aktivní už déle než deset let, a připravený má pro vás široký výběr tvrdšího i tanečního J-Rocku prokládaného anime hudbou, abyste to nějak vůbec ustáli. Nudit se určitě nebudete!

V neposlední řadě je důležité nějaké to info. Tak se na to koukněme.
  • Start 20:00, opovažte se přijít pozdě nebo hůř, vůbec nepřijít!
  • Vstupné dělá 100 kč a pro návštěvníky Animefestu 50 kč.
​​

Oficiální plakát akce!

Těšíme se na vás a přejeme příjemnou zábavu!

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9