Promítání thajského filmu Poslení kat v Praze

13:00 | 27.09.2017 starfishzs 0
Přijměte srdečné pozvání na promítání thajského filmu Poslední kat, které proběhne 11. října v centru Prahy a to zdarma.
Plakát k filmu
Plakát k filmu FOTO: majorcineplex.com
Česko-thajská společnost organizuje dne 11. října 2017 od 18:00 hod promítání thajského filmu Poslední kat (Petchakat; čsfd) a zve tímto všechny příznivce thajské kultury a filmu na toto jedinečné setkání v příjemném prostředí spodního sálu společenského centra v Londýnské ul. č. 30 v Praze 2 (www.londynska30.cz). Film natočil režisér Tom Waller a je s anglickými titulky. Do programu společenského centra je zařazen i pro širší veřejnost.

Příběh snímku pojednává o neuvěřitelném životním příběhu Chavoreta Jaruboona, posledního kata v Thajsku, který vykonával popravy střelnou zbraní. Díky této práci mohl podporovat svou rodinu, kterou oddaně miloval, ale zároveň musel neustále zápasit se svým svědomím. Film je natočen podle skutečnosti - Chavoret Jaruboon zemřel v 64 letech v roce 2012.

Kapacita sálu je omezena na 45 míst, proto neváhejte přijít na promítání dostatečně brzy, abyste si našli místo. Promítání je zcela zdarma.

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9