Chcete se naučit čínsky, japonsky nebo korejsky?

12:00 | 24.08.2017 Zita 3
Propadli jste kouzlu některé z asijských zemí a cítíte nyní pokušení ponořit se i do tajů jejího jazyka? Obáváte se však, že čínštinu, japonštinu či korejštinu těžko zvládnete? Přesvědčte se o opaku v jazykové škole Chinese Point v centru Prahy.
Chinese Point naleznete v Praze ve Washingtonově ulici
Chinese Point naleznete v Praze ve Washingtonově ulici FOTO: ChinesePoint.cz
První vstupní branou do Asie jsou v Chinese Pointu učebny pojmenované po asijských metropolích. V Šanghaji, Tokiu nebo třeba Soulu se studenti nad šálkem čaje učí prakticky denně. Vzhledem k faktu, že Chinese Point je jediná jazyková škola, která se specializuje výhradně na asijské jazyky, výuku připravuje rozmanitý tým lektorů, jenž disponuje jak rodilými mluvčími, tak vyučenými českými lektory.
 

Recepce

Chinese Point nabízí kurzy čínštiny, japonštiny a korejštiny na všech úrovních. Studium probíhá v příjemném prostředí, přičemž k dispozici je i rozsáhlá knihovna, jež skýtá možnost zapůjčení různých jazykových materiálů. Za zmínku stojí i školní elektronický systém pro sledování průběhu kurzu a Wi-Fi v prostorách školy.

Mimo kurzů připadá v úvahu i stále populárnější program - pomaturitní studium. Jedná se o jednoletý intenzivní jazykový kurz od září do června s denní docházkou v dopoledních hodinách, který se dá skloubit třeba i s brigádou nebo prací. Pokud nastoupíte hned po maturitě, zůstane vám status studenta po celý školní rok studia, který bude jistě dostatečnou přípravou i k následujícím přijímacím zkouškám. Kurz je však otevřen všem věkovým kategoriím, od čerstvých absolventů středních škol po pracující, kteří si chtějí rozšířit obzory nebo vylepšit kvalifikaci. Díky jedinečné intenzitě studia (750 výukových hodin za rok) se dostane účastník až na úroveň B1, což je úroveň poskytující možnost plynulé základní konverzace v běžných situacích.



Po několika měsících studia můžete také složit mezinárodní jazykovou zkoušku, konkrétně je prostor věnován přípravě na zkoušky HSK, JLPT nebo TOPIK. Pro celkové procvičení a prohloubení znalostí jsou k dispozici i pravidelné workshopy s odborníky o pestrých tématech z kultury a reálií Asie.

Pokud vás nabídka Chinese Pointu zaujala, tak nepromeškejte návštěvu Dne otevřených dveří, která se bude konat v pondělí 28.8. od 17 hodin v prostorách školy. Další informace naleznete na webových stránkách http://chinesepoint.cz.

FOTO: ChinesePoint.cz

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9