AsianStyle s vámi v sobotu úspěšně oslavil lunární Nový rok!

21:10 | 23.02.2015 AsianStyle 0
V sobotu 21. února 2015 proběhla v pražském klubu Radost FX oslava k novému lunárnímu roku, kterou uspořádalo naše občanské sdružení AsianStyle.
Lví tanec
Lví tanec FOTO: AsianStyle / Lee Hoang
Dne 19. února začal nový lunární rok ve znamení Ovce a vy jste jej s námi měli možnost v sobotu 21. února 2015 oslavit v klubu Radost FX v Praze. Celá akce začala ve 20:00 a prvních 100 návštěvníků bylo odměněno tradičními červenými obálkami, které se v mnoha asijských zemích na Nový lunární rok rozdávají. V těchto obálkách jste mohli najít mnoho zajímavých cen od našich sponzorů.
 
Pro velký zájem o asijské karaoke trvala tato část večera až do 21:30. Poté už následoval kulturní program, který byl zahájen lvím tancem v podání žáků Wushucentra mistra Qin Ming Tang, který by neměl chybět na žádné oslavě nového lunárního roku. Po tomto vystoupení už následovala hra na tradiční mongolský nástroj morin khuur v podání účastnice soutěže Česko hledá mongolský talent, kterou je nadaná Buyaka Borolzoibaatar. O moderní část programu se postaraly tři dívčí taneční skupiny BOOM C.O, Oyasumi a vítězky K-Pop World Festivalu 2012 v Koreji, kterými není nikdo jiný než skupina O.M.G. Na závěr kulturního programu pak ještě jednou vystoupili žáci z Wushucentra, kteří předvedli několik ukázek čínského bojového umění wushu, kam zařadili i ukázku kung-fu s vějířem a řetězem.



Na závěr programu bylo pro diváky přichystáno ještě malé překvapení. Nejeden z diváků byl jistě překvapen, když se na plátně objevila korejská skupina JJCC a taiwanský zpěvák Wang LeeHom, kteří speciálně pro tuto příležitost natočili video-vzkazy s přáními k novému lunárnímu roku.
 
Po zbytek večera se až do druhé hodiny ranní o zábavu staral náš specialista na asijské diskotéky, DJ JDC. Od druhé hodiny až do rána se pak mixážního pultu ujal DJ Kurohige aka Tanukichi z Japonska.
 
Všem návštěvníkům této akce děkujeme za hojnou účast a skvělou atmosféru. A také děkujeme našim partnerům, sponzorům, účinkujícím a všem, kteří se na této akci nějakým způsobem podíleli.
 
Fotografie z akce naleznete na našem facebooku a další videa můžete zhlédnout na našem YouTube.


Partneři akce:

Wushucentrum                           Czech Hallyu Wave                    MoneyPolo
  


Sponzoři

Japonská restaurace Samurai    Thai Massage Shanti                Šenýr Bijoux
  

Dak Lak Coffee                           Gao Den                                    The Like
  

Pitaya                                          Wall Street English

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9