Eat Your Kimchi Fanmeeting [Report]

19:01 | 15.10.2013 Sunhye 15
Simon a Martina z Eat Your Kimchi navštívili Evropu. Jak probíhal fanmeeting v polské Varšavě, si můžete přečíst v následujícím článku.
Simon a Martina
Simon a Martina FOTO: Tutu
Letos v říjnu vyrazili Simon s Martinou na své evropské turné. Postupně navštívili Oslo, Stockholm, Varšavu a Amsterdam. V sobotu, 12.10. se ve varšavském klubu Remont konal fanmeeting a k-pop party. Jak vše probíhalo?

Akce měla začít v 16:00, ovšem kvůli velkému počtu návštěvníků se kontrola vstupenek protáhla a začátek byl posunut o hodinu později. Kolem páté hodiny již zazněl mohutný potlesk od bezmála tří set diváků usazených na zemi před pódiem, na které vystoupili Simon s Martinou. První částí fanmeetingu byly Otázky a Odpovědi. Fanoušci mohli zapsat své otázky již předem na internet nebo se přihlásit o slovo a otázat se jich osobně. Padaly i otázky typu "Simone, řekni něco ruským přízvukem!", "Martino, můžeš promluvit svým hipsterským přízvukem?" nebo "Simone, zazpívej Ripito Fipito Sipi Slow Motion!", jejichž odpovědi/předvedení si opět vysloužily nadšený potlesk. Dozvěděli jsme se také o nově připravovaných projektech Eat Your Kimchi. Když se Nasties otázali, zda se ve videích opět objeví Fangurilla, bylo nám řečeno, že EYK zamýšlí nechat Fangurillu zpovídat celebrity, které přijdou na interview do jejich studia. Původní nápad poslat Simona převlečeného za holku zpovídat celebrity přímo na červeném koberci, aniž by idolové věděli, o koho se jedná (prý by to nepoznali, prostě by si řekli, že je to ošklivá dívka), byl sice zamítnut, ovšem dle velmi nadšené reakce fanoušků se Fangurilly určitě brzo dočkáme.


DJ akce s diváky



Martina nám také poodhalila svůj záměr vytvořit pořad o k-dramatech. Nasties jí radili dělat reviews po několika dílech místo po každém díle a určitě všichni doufáme, že se do toho co nejdříve pustí. Simon s Martinou mají v plánu také jeden větší projekt, o kterém nám ale nemohli prozradit mnoho. Víme tedy alespoň, že to má být velký celosvětový youtube projekt, jehož součástí bude i Jižní Korea a vypadá to, že Eat Your Kimchi budou mimo jiné zpovídat naše oblíbené idoly. Více se prý dozvíme asi příští rok.

Dále měla proběhnout cosplay soutěž, ale přihlásila se jen jedna účastnice, Vilija Skukauskaité, která přijela s kamarády až z Litvy. Automaticky (či spíše kontumačně) tak vyhrála podepsané tričko.


Vilija Skukauskaité jako Meemers

Po tomto vzájemném dotazování (diváci byli dotazováni na oblíbené skupiny, pro které nadšeně skandovali) si dvojice udělala menší přestávku, během které si Nasties mohli koupit speciální evropskou edici fan trička nebo se prohrabat velkým množstvím k-pop goods prodávaném ve vedlejší místnosti.




Někteří se vrhli nakupovat, velká většina se už ale zařadila do dlouhé fronty na Meet & Greet. Opravdu všichni účastníci dostali od Simona i Martiny objetí a po větších skupinkách se s nimi fotili v různých co nejnápaditějších pózách. Také jim kdokoli mohl věnovat dárek. Byli jsme ovšem požádáni, aby dárky byly jen obrázky či dopisy, jelikož dvojice má jen své kufry a tak by si případné větší dary nemohli odvézt - nevlezly by se.






Kolem sedmé hodiny se zájemci přesunuli o patro níže, kde se konala k-pop party. Po počátečních potížích se zvukem se rozběhla i diskotéka, kterou si užili i Simon s Martinou (zde přidali na svou facebookovou stránku video). I když si šli sednout ke stolu najíst či napít se, kdokoli za nimi mohl přijít a oni se ochotně podepsali či vyfotili.


Autorka článku se Simonem a Martinou

Párty sice pokračovala do časných ranních hodin (cca do pěti ráno), Simon s Martinou ovšem museli odejít už mezi devátou a desátou, jelikož byli unavení a nechtěli přijít o hlas kvůli amsterdamskému vystoupení. I tak se loučili dlouhou dobu a organizátoři je museli několikrát napomínat, že jejich taxi již přijelo. Nechtěli prostě nikoho zklamat a chtěli se rozloučit se všemi.

Tato událost byla pro všechny jistě nezapomenutelná, jak také dokazují mnohé vzkazy na facebooku. Co tato akce navíc znamená pro české Nasties? AsianStyle pro vás připravil exkluzivní rozhovor! Můžete se na něj těšit v nejbližší době.

Chtěli byste být na takové akci? Byli byste rádi, kdyby Eat Your Kimchi přijeli i do Česka? Ukázali byste jim velkou podporu?


FOTO: SunHye, Tutu

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9