Interview s HYBRID Crew

19:07 | 18.09.2013 LeaFox 6
Exkluzivní rozhovor pro AsianStyle s filipínskou taneční skupinou ve stylu B.A.P -  HYBRID Crew.
Edited by LeaFox
Edited by LeaFox FOTO: HYBRID Crew Facebook Fanpage
Skupina HYBRID pochází, jak už úvod vypovídá, z Filipín a je složena čistě z dívčích členek. Navzdory tomu se slečny rozhodly pro napodobování své oblíbené chlapecké skupiny B.A.P. Trochu velké sousto, řekl by si ten, kdo tyto energií a talentem překypující Korejce zná. Ovšem HYBRID věděly, do čeho jdou a ostudu klukům rozhodně nedělají.


Členky:
Krisan - 25 let, leader, cover: YoungJae
Ellaiza - 16 let, maknae, cover: DaeHyun
Mylene - 23 let, cover: JongUp
Neen - 21 let, cover: HimChan
Neri - 19 let, cover: Zelo
Ellaine - 22 let, cover: YongGuk



Zdravím, slečny. Jako první bych vás poprosila o stručné představení našim čtenářům.
Naše jméno je HYBRID Crew, jsme čistě dívčí skupina z Filipín. Debutovaly jsme na své první soutěži jako první B.A.P coverující skupina naší země. Naší vášní je tanec. Dříve jsme každá tančila úplně jiný styl, než se z nás stala skupina. 
Vždy se snažíme předvést 100% výkon, dáváme do toho naše srdce a pocity a snažíme se tak inspirovat ostatní skrze naše vystoupení.

Proč nese skupina název HYBRID? Co to znamená?
HYBRID má vlastně symbolizovat nás jakožto nové "plemeno" tanečníků. Slovo HYBRID symbolizuje 2 různé věci smísené v jednu. V našem případě to spojuje metody tance - jedna je naše vlastní, na druhou stranu ale hodně věcí přejímáme z K-popu. Přesto se snažíme, aby naše tvorba měla i svůj vlastní styl.

Jak dlouho už vystupujete? Vyhrály jste nějaké ceny?
Bude to už rok a 2 měsíce, co jsme spolu. Debutovaly jsme 9. června 2012 na Grand Champions of Dance Pinoy's STEP OFF 2012: The Kpop Challenge 2. Dále jsme se umístily na prvním místě v jiných 4 soutěžích a ve 3 dalších jsme byly oceněny.



A jaké soutěže jste se účastnily posledně?
Naší nejposlednější soutěží byla Kpop Cover Festival in Gangwon 2012, kde jsme ve finále obdržely první cenu Runner-Up.


Co vás přivedlo k tomu coverovat B.A.P a ne dívčí skupinu?
Chtěly jsme něco odlišného. Všechny jsme byly za to tancovat něco, co by ohromilo, a když jsme poté narazily na MV Warrior, řekly jsme si hned: "To je to, co bychom měly tančit!" Vybraly jsme si B.A.P pro jejich celkový styl, charisma a tanec. Tu dobu byli ještě rookie skupina, která se mezi těmi ostatními stala unikátní, individuální a bylo na nich vidět, že je baví to, co dělají a že to dělají s láskou. Tímhle nás velice inspirovali. Čím déle jsme podle nich tančily, tím více jsme je poznávaly a zamilovaly si je.

Kdo je u vás nejbláznivějším členem?
Neri a Ellaine, ale Neri jen ten typ, co prostě dělá blbosti. Po 5 až 8 hodinách tréninku, když už jsme všechny unavené, jsou ony ty dvě, co se snaží nás znovu oživit. Takže začnou tancovat legrační tanečky nebo si z nás dělají legraci. Každopádně když už s tím začnou, tak se k ním stejně nakonec každá připojí.

Která z vás nejlépe vaří?
Nejlepšími kuchaři mezi námi je Krisan, Mylene a Ellaine. Nemůžeme vybrat tu nejlepší, protože každá je dobrá v jiném směru vaření, ale mamka Krisan dělá výborné rudé muffiny a ty milujeme všechny.



Kdo má na starosti zkoušky a učení choreografií?
Ellaine má zpravidla na starosti rozcvičku. Když přijde na choreografii, každá si musíme kroky prostudovat. Krisan, Mylene, Ellaine a Neri se tím prokousávají dopodrobna a pak to naučí ostatní. Když je naučeno, vracíme se zpátky k videu a dopilováváme detaily. Spolupracujeme na tom všechny.

Jaké jiné koníčky máte?
Každá máme jiné a je jich tolik, že bychom tu byly dlouho, než bychom je vyjmenovaly. Společné máme jídlo a koukání filmů nebo dramat. Krisan a Ellaiza rády sportují, čtou, zpívají a mají rády umění.

Byly jste už v Koreji?
Žádná jsme se tam ještě nedostala, i když bychom tam moc chtěly. Vidět tu kulturu a zkusit korejské jídlo. Rozhodně bychom navštívily Lotte World a resorty známé pro své speciality nebo nákupní možnosti. Ale hlavně bychom chtěly navštívit TS Entertainment. To je na prvním místě!

Čeho byste chtěly dosáhnout?
Už od samého začátku, co jsme se daly dohromady, jsme si dávaly cíle. Nejprve malé a pak teprve další a další. Chceme dobře reprezentovat naši zemi v mezinárodních soutěžích. Toužíme po tom setkat se s B.A.P a vystoupit před nimi. Tenhle cíl má snad každý, kdo někoho coveruje a obdivuje. A jak už jsme říkaly, je pro nás důležité inspirovat i jiné lidi.

Víte něco o České republice?
Upřímně ne, první, co nám přišlo na mysl, byla Praha a že se nachází ve středu Evropy. Ale viděly jsme hodně českých K-pop coverů na youtube. Jsme ohromeny, kam až už se K-pop rozrostl.
Krisan ví o České republice trochu víc. Zná orloj na Staroměstském náměstí a tu úžasnou architekturu. Chtěly bychom tu kulturu více poznat, ale v první řadě je naším snem ochutnat české speciality.



Chtěly byste něco vzkázat českým fanouškům, případně těm, kteří se vašimi fanoušky po přečtení tohoto interview stanou?
Moc děkujeme za to, že nás podporujete a sledujete naše videa. Nepředpokládaly jsme, že se nám dostane nějaké odezvy z druhého konce světa. Nevěděly jsme, že o nás někdo jako vy vůbec ví. Navzdory tomu, že jsme tanečnicemi, jsme taky jenom pouhými fanynkami K-popu jako vy ostatní. Samozřejmě chceme ukázat, co v nás je a to jak našim idolům, tak i vám, fanouškům. Budeme na sobě pracovat a vy nás, doufáme, stejně tak podporovat. Šiřte vlnu K-popu dál. "Milujeme vás!"


Odkazy, na kterých HYBRID Crew najdete:
Facebook
Youtube


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9