Byl odhalen trailer k nové hře Lightning Returns: Final Fantasy XIII

20:00 | 24.08.2013 arashinka 6
Oficiální Youtube kanál PlayStation ve středu zveřejnil trailer k nové hře Lightning Returns: Final Fantasy XIII pro PlayStation 3.
Lightning, hlavní postava hry
Lightning, hlavní postava hry FOTO: enixorigin.com

Lightning Returns: Final Fantasy XIII vyjde v Japonsku 21. listopadu a do Spojených států se dostane 11. února příštího roku, do Evropy 14. února. 
 


 


Kromě toho byla odhalena i červnová limitovaná sada Final Fantasy XIII – Lightning Ultimate Box. Sada bude obsahovat všechny tři hry Final Fantasy XIII série, album s vybranými skladbami z trilogie a figurku hlavní hrdinky Lightning, která se objeví v nové hře. Cena tohoto balení, jehož počet je omezen, bude cca 5 000 Kč. Zakoupit jej bude možné v online obchodu Square Enix. Běžné kopie hry budou stát cca 1 500 Kč. Hráči, kteří si hru v Severní Americe a Evropě předobjednají, budou moci pro postavu Lightning odemknout Cloudovu uniformu, pásek a Buster meč.
 

Hra představí poslední kapitolu života Lightning. Příběh se točí kolem posledních třinácti dnů do konce světa. Hráči musí právě během těchto třinácti dnů a nocí zachránit lidské pokolení. 

Trailer ke hře můžete spatřit níže:




ZDROJ: animenewsnetwork.com
FOTO: egmnow.com

 


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9