Šneci vám zajistí krásnou a mladistvou pleť

16:00 | 24.07.2013 Eunka 34
Chcete být krásní a vypadat mladě? Kdo by nechtěl. Lidé neustále přemýšlí o tom, co by jim ke kráse a mládí dopomohlo. A v Japonsku na to šli silou přírody. Mají zkrášlující šnečky.
Ilustrační foto
Ilustrační foto FOTO: en.wikipedia.org
Odborníci na krásu v Tokiu vymysleli unikátní lázeňskou a zkrášlující léčbu. Není ovšem zas tak levná. Testovací kúra vás vyjde zhruba na 250 dolarů. A o co jde? O speciální hlemýždí kosmetiku, která spočívá v přikládání šneků na obličej či na tělo. 

Samozřejmě, že pro ty z vás, kteří zajásali a řekli si: "Já mám doma šneků plnou zahradu," to bude zklamání. Nejde totiž o obyčejné šnečky zahradní, ale o šlechtěnou odrůdu, která vylučuje zdravý, prospěšný a nekontaminovaný sliz.

A právě tento sliz napomáhá pleti. Obsahuje totiž kyselinu hyaluronovou a mimo jiné pomáhá odstraňovat odumřelou kůži, zvlhčuje pokožku a léčí záněty. Čím více hlemýžď slizu vylučuje, tím je slavnější a zákazníci ho požadují. Ano, tito malí tvorečci jsou také hodnoceni podle výkonu. Takže se musí snažit.

Pokud vás zajímá, čím tyto šnečky krmí, aby prospěli vaší pokožce, tak věřte, že jim podstrojují opravdu dobře. Papají mrkev, špenát, japonskou hořčici a mangold. Navíc pobývají v místnosti s nastavenou teplotou na 20 stupňů. 

Jinak si nemyslete, že když se ráno rozhodnete jít na tuto proceduru, že bude volno. Poptávka je vysoká a musíte se objednat. A můžete si vybrat i kam si pro mládí a krásu zajet. Nejen Japonsko se tímto pyšní, ale i v Jižní Koreji vám šnečí péči dopřejí. Tak neváhejte a popřemýšlejte o tom. Láká vás to? Nebo tyto tvorečky zrovna nemilujete?


ZDROJ: theweek.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9